Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14540
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКлопенко, Анна Олександрівна-
dc.contributor.authorKlopenko, Anna-
dc.date.accessioned2025-09-08T12:16:17Z-
dc.date.available2025-09-08T12:16:17Z-
dc.date.issued2024-05-27-
dc.identifier.citationКлопенко А. О. Аналіз технології виробництва молока у ТОВ «Острійківське" та його переробки у ТОВ «Білоцерківський молочний комбінат» компанії «Терра Фуд» Київської області: кваліфікаційна робота бакалавра (204 - Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра генетики, розведення та селекції тварин; Наук. керівник І. В. Титаренко, доцент. — Біла Церква, 2024. — 50 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14540-
dc.descriptionIn the qualification work, the activity of "Ostrykivske" LLC was analyzed, in particular the herds of Ukrainian black and spotted dairy cattle. The breeding system of repair young animals was analyzed, the milk productivity and reproductive capacity of first-born cows and the technology of production of Greek Feta cheese at "Bilotserkivskiy Milk Plant" LLC of "Terra Food" company were studied. Measures to improve selection work in the herd were developed and their economic efficiency was calculated. The work uses generally accepted zootechnical and statistical research methods. It was established that "Ostrykivske" LLC specializes in milk production in animal husbandry. Here they keep a herd of Ukrainian black-spotted dairy breed with a herd of cows - 900 heads. The yield per lactation is 9550 kg, the mass fraction of fat in milk is 3.94%, protein is 3.28%, the average live weight is 550 kg. The duration of the service period is 138 days. The obtained results can be used to improve the efficiency of milk production in "Ostrikivske" LLC, as well as other farms.uk_UA
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі проаналізовано діяльність ТОВ «Острійківське», зокрема стада української чорно-рябої молочної породи великої рогатої худоби. Було проаналізовано систему вирощування ремонтного молодняку, вивчено молочну продуктивність і відтворювальну здатність корів-первісток та технологію виробництва грецького сира Фета у ТОВ «Білоцерківський молочний комбінат» компанії «Терра Фуд». Розроблені заходи з покращення селекційної роботи у стаді та розрахована їх економічна ефективність. У роботі використано загально прийняті зоотехнічні і статистичні методи досліджень. Установлено, що ТОВ «Острійківське» у тваринництві спеціалізується на виробництві молока. Тут утримують стадо української чорно-рябої молочної породи із поголів’ям корів – 900 голів. Надій за лактацію становить 8550 кг, масова частка жиру в молоці – 3,94%, білка – 3,28%, середня жива маса – 550 кг. Тривалість сервіс-періоду – 138 днів. Одержані результати можуть бути використані для підвищення ефективності виробництва молока у ТОВ «Острійківське», а також інших господарствахuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectукраїнська чорно-ряба молочна породаuk_UA
dc.subjectukrainian black and spotted dairy breeduk_UA
dc.subjectмолочна продуктивністьuk_UA
dc.subjectmilk productivityuk_UA
dc.subjectмолокоuk_UA
dc.subjectmilkuk_UA
dc.subjectвідтворювальна здатністьuk_UA
dc.subjectreproductive capacityuk_UA
dc.subjectекстер’єрuk_UA
dc.subjectexterioruk_UA
dc.titleАналіз технології виробництва молока у ТОВ «Острійківське" та його переробки у ТОВ «Білоцерківський молочний комбінат» компанії «Терра Фуд» Київської областіuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of milk production technology at "Ostrykivske" LLC and its processing at "Bilotserkivskii dairy plant" LLC of "Terra Food" company of Kyiv regionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc636.2uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
204_D_Klopenko A..pdf798,18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.