Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14513
Назва: | Аналіз технології вирощування та переробки фазанів на фермі «ФазанКо» Одеської області |
Інші назви: | Analysis of pheasant breeding and processing technology at the "Pheasant Co" farm in the Odesa region |
Автори: | Стороженко, Сергій Іванович Storozhenko, Serhiy |
Ключові слова: | фазани;pheasants;технологія утримання;keeping technology;птиця;poultry;фазанарій;pheasantry;фазан звичайний;common pheasant |
Дата публікації: | 28-тра-2024 |
Видавництво: | Білоцерківський НАУ |
Бібліографічний опис: | Стороженко С. І. Аналіз технології вирощування та переробки фазанів на фермі «ФазанКо» Одеської області: кваліфікаційна робота бакалавра (204 – Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра гігієни тварин та основ санітарії; Наук. керівник Л. В. Бондаренко, доцент. — Біла Церква, 2024. — 44 с. |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено технологію штучного вирощування та переробки фазана звичайного, раціонів харчування та методів інкубації яєць на фермі «ФазанКо» Одеської області.Проведено вимірювання та проаналізовано санітарно-гігієнічні показники утримання птиці, зроблено аналіз годівлі. В ході проведення досліджень використано наступні методи досліжень: спостереження, аналіз синтез, узагальнення. Вимірювання показників мікроклімату проведено сучасними мультифнкціональними приладами з дотриманням інструкції. З’ясовано, що утримання фазанів на фермі «ФазанКо» Одеської області відповідає вимогам. Зроблено висновок, що ТОВ «ФазанКо» створює належні умови утримання фазанів для збереження та розмноження. Одержані результати можуть бути використані у роботі фазанаріїв для покращення умов утримання та годівлі птиці. |
Опис: | The technology of artificial breeding and processing of common pheasants, feeding rations and egg incubation methods at the "Pheasant Co" farm of the Odesa region was studied. Sanitary and hygienic indicators of poultry keeping were measured and analyzed, and feeding was analyzed. During the research, the following research methods were used: observation, analysis, synthesis, generalization. Microclimate indicators were measured using modern multifunctional devices in accordance with the instructions. It was found that keeping pheasants on the farm "Pheasant Co" of the Odesa region meets the requirements. It was concluded that "PheasantCo" LLC creates proper conditions for keeping pheasants for conservation and reproduction. The obtained results can be used in the work of pheasants to improve the conditions of keeping and feeding poultry. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14513 |
УДК: | 636.5 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (бакалаври) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
204_D_Storozhenko Serhiy.pdf | 450,84 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.