Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14513
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтороженко, Сергій Іванович-
dc.contributor.authorStorozhenko, Serhiy-
dc.date.accessioned2025-09-05T06:57:10Z-
dc.date.available2025-09-05T06:57:10Z-
dc.date.issued2024-05-28-
dc.identifier.citationСтороженко С. І. Аналіз технології вирощування та переробки фазанів на фермі «ФазанКо» Одеської області: кваліфікаційна робота бакалавра (204 – Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра гігієни тварин та основ санітарії; Наук. керівник Л. В. Бондаренко, доцент. — Біла Церква, 2024. — 44 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14513-
dc.descriptionThe technology of artificial breeding and processing of common pheasants, feeding rations and egg incubation methods at the "Pheasant Co" farm of the Odesa region was studied. Sanitary and hygienic indicators of poultry keeping were measured and analyzed, and feeding was analyzed. During the research, the following research methods were used: observation, analysis, synthesis, generalization. Microclimate indicators were measured using modern multifunctional devices in accordance with the instructions. It was found that keeping pheasants on the farm "Pheasant Co" of the Odesa region meets the requirements. It was concluded that "PheasantCo" LLC creates proper conditions for keeping pheasants for conservation and reproduction. The obtained results can be used in the work of pheasants to improve the conditions of keeping and feeding poultry.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено технологію штучного вирощування та переробки фазана звичайного, раціонів харчування та методів інкубації яєць на фермі «ФазанКо» Одеської області.Проведено вимірювання та проаналізовано санітарно-гігієнічні показники утримання птиці, зроблено аналіз годівлі. В ході проведення досліджень використано наступні методи досліжень: спостереження, аналіз синтез, узагальнення. Вимірювання показників мікроклімату проведено сучасними мультифнкціональними приладами з дотриманням інструкції. З’ясовано, що утримання фазанів на фермі «ФазанКо» Одеської області відповідає вимогам. Зроблено висновок, що ТОВ «ФазанКо» створює належні умови утримання фазанів для збереження та розмноження. Одержані результати можуть бути використані у роботі фазанаріїв для покращення умов утримання та годівлі птиці.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectфазаниuk_UA
dc.subjectpheasantsuk_UA
dc.subjectтехнологія утриманняuk_UA
dc.subjectkeeping technologyuk_UA
dc.subjectптицяuk_UA
dc.subjectpoultryuk_UA
dc.subjectфазанарійuk_UA
dc.subjectpheasantryuk_UA
dc.subjectфазан звичайнийuk_UA
dc.subjectcommon pheasantuk_UA
dc.titleАналіз технології вирощування та переробки фазанів на фермі «ФазанКо» Одеської областіuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of pheasant breeding and processing technology at the "Pheasant Co" farm in the Odesa regionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc636.5uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
204_D_Storozhenko Serhiy.pdf450,84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.