Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14512
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтавратій, Дмитро Васильович-
dc.contributor.authorStavratii, Dmytro-
dc.date.accessioned2025-09-05T06:44:14Z-
dc.date.available2025-09-05T06:44:14Z-
dc.date.issued2024-05-01-
dc.identifier.citationСтавратій Д. В. Аналіз технології виробництва молока в ТОВ «Ресіліент Матюші» та його переробки на філії «БМК» ТОВ «Терра Фуд» Київської області: кваліфікаційна робота бакалавра (204 - Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра гігієни тварин основ санітарії; Наук. керівник В. А. Гришко, доцент. — Біла Церква, 2024. — 47 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14512-
dc.descriptionThe hygienic aspects of keeping a herd of dairy cows in the conditions of the company "Resilient Matyushi" LLC were studied. Hygienic and zootechnical methods describe the state of the cowshed's sanitary and hygienic indicators. The paper analyzes the main elements of milk production technology at "Resilient Matyushi" LLC, in particular, the state of microclimate parameters and animal keeping conditions, describes the technology of composition of fodder and feeding rations for dairy herds, technological assessment of milking and milking, manure removal. equipment. A general sanitary and hygienic conclusion was made that the conditions of keeping the milking herd correspond to the current departmental regulations for keeping animals. The conclusions give methods that allow to increase the yield of cows and improve the quality of the obtained milk. The obtained results can be useful to technologists when planning and carrying out works on reconstruction and technical re-equipment of cowsheds with the aim of adapting them to modern technologies of dairy herd maintenance.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено гігієнічні аспекти утримання дійного стада корів в умовах ТОВ «Ресіліент Матюші». Описано стан санітарно-гігієнічних параметрів корівника, за використання гігієнічних та зоотехнічних методів. У роботі проаналізовано основні складові технології виробництва молока в ТОВ «Ресіліент Матюші», зокрема стан параметрів мікроклімату та умов утримання тварин, описано технологію приготування кормів та раціони годівлі, дійного стада, зроблено технологічну оцінку систем доїння, напування та гноєвидалення. Зроблено загальний санітарно-гігієнічний висновок, що до відповідності умов утримання дійного стада, діючим відомчим нормам галузі скотарства. В висновках наведено методи, що сприятимуть підвищенню його молочної продуктивності корів та підвищенню якості одержуваного молока. Отримані результати можуть бути корисними технологам при плануванні та проведенні робіт з реконструкції та технічного переоснащення корівників з метою адаптації їх до сучасних технологій утримання дійного стада.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectкорівникuk_UA
dc.subjectbarnuk_UA
dc.subjectвуглекислий газuk_UA
dc.subjectcarbon dioxideuk_UA
dc.subjectсірководеньuk_UA
dc.subjecthydrogen sulfideuk_UA
dc.subjectмікрокліматuk_UA
dc.subjectmicroclimateuk_UA
dc.subjectаміакuk_UA
dc.subjectammoniauk_UA
dc.subjectраціон годівліuk_UA
dc.subjectfeed rationuk_UA
dc.titleАналіз технології виробництва молока в ТОВ «Ресіліент Матюші» та його переробки на філії «БМК» ТОВ «Терра Фуд» Київської областіuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of milk production technology at Resilient Matyushi LLC and its processing at the «BMK» branch of «Terra Food» LLC in Kyiv regionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc636.2uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
204_D_Stavratii Dmytro.pdf428,84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.