Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14512
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ставратій, Дмитро Васильович | - |
dc.contributor.author | Stavratii, Dmytro | - |
dc.date.accessioned | 2025-09-05T06:44:14Z | - |
dc.date.available | 2025-09-05T06:44:14Z | - |
dc.date.issued | 2024-05-01 | - |
dc.identifier.citation | Ставратій Д. В. Аналіз технології виробництва молока в ТОВ «Ресіліент Матюші» та його переробки на філії «БМК» ТОВ «Терра Фуд» Київської області: кваліфікаційна робота бакалавра (204 - Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра гігієни тварин основ санітарії; Наук. керівник В. А. Гришко, доцент. — Біла Церква, 2024. — 47 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14512 | - |
dc.description | The hygienic aspects of keeping a herd of dairy cows in the conditions of the company "Resilient Matyushi" LLC were studied. Hygienic and zootechnical methods describe the state of the cowshed's sanitary and hygienic indicators. The paper analyzes the main elements of milk production technology at "Resilient Matyushi" LLC, in particular, the state of microclimate parameters and animal keeping conditions, describes the technology of composition of fodder and feeding rations for dairy herds, technological assessment of milking and milking, manure removal. equipment. A general sanitary and hygienic conclusion was made that the conditions of keeping the milking herd correspond to the current departmental regulations for keeping animals. The conclusions give methods that allow to increase the yield of cows and improve the quality of the obtained milk. The obtained results can be useful to technologists when planning and carrying out works on reconstruction and technical re-equipment of cowsheds with the aim of adapting them to modern technologies of dairy herd maintenance. | uk_UA |
dc.description.abstract | Досліджено гігієнічні аспекти утримання дійного стада корів в умовах ТОВ «Ресіліент Матюші». Описано стан санітарно-гігієнічних параметрів корівника, за використання гігієнічних та зоотехнічних методів. У роботі проаналізовано основні складові технології виробництва молока в ТОВ «Ресіліент Матюші», зокрема стан параметрів мікроклімату та умов утримання тварин, описано технологію приготування кормів та раціони годівлі, дійного стада, зроблено технологічну оцінку систем доїння, напування та гноєвидалення. Зроблено загальний санітарно-гігієнічний висновок, що до відповідності умов утримання дійного стада, діючим відомчим нормам галузі скотарства. В висновках наведено методи, що сприятимуть підвищенню його молочної продуктивності корів та підвищенню якості одержуваного молока. Отримані результати можуть бути корисними технологам при плануванні та проведенні робіт з реконструкції та технічного переоснащення корівників з метою адаптації їх до сучасних технологій утримання дійного стада. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський НАУ | uk_UA |
dc.subject | корівник | uk_UA |
dc.subject | barn | uk_UA |
dc.subject | вуглекислий газ | uk_UA |
dc.subject | carbon dioxide | uk_UA |
dc.subject | сірководень | uk_UA |
dc.subject | hydrogen sulfide | uk_UA |
dc.subject | мікроклімат | uk_UA |
dc.subject | microclimate | uk_UA |
dc.subject | аміак | uk_UA |
dc.subject | ammonia | uk_UA |
dc.subject | раціон годівлі | uk_UA |
dc.subject | feed ration | uk_UA |
dc.title | Аналіз технології виробництва молока в ТОВ «Ресіліент Матюші» та його переробки на філії «БМК» ТОВ «Терра Фуд» Київської області | uk_UA |
dc.title.alternative | Analysis of milk production technology at Resilient Matyushi LLC and its processing at the «BMK» branch of «Terra Food» LLC in Kyiv region | uk_UA |
dc.type | Кваліфікаційні роботи | uk_UA |
dc.identifier.udc | 636.2 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (бакалаври) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
204_D_Stavratii Dmytro.pdf | 428,84 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.