Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14501
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДенисенко, Олександр Вікторович-
dc.contributor.authorDenysenko, Oleksandr-
dc.date.accessioned2025-09-02T07:27:50Z-
dc.date.available2025-09-02T07:27:50Z-
dc.date.issued2024-05-28-
dc.identifier.citationДенисенко О. В. Аналіз технології виробництва та переробки молока на підприємствах Білоцерківського району Київської області: кваліфікаційна робота бакалавра (204 - Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра гігієни тварин та основ санітарії; Наук. керівник Ю. О. Балацький, доцент. — Біла Церква, 2024. — 49 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14501-
dc.descriptionThe technology of keeping and the sanitary and hygienic parameters of the microclimate in livestock premises in the conditions of farms of the Belotserkiv district of the Kyiv region were studied. Zootechnical and zoohygienic research methods were used, and modern equipment was used to measure microclimate parameters in cowsheds. The main hygienic indicators for cattle breeding in farm conditions and the main water indicators were determined, and an analysis of the cattle keeping technology was carried out. It was concluded that the cattle keeping technology meets the requirements of VNTP - APC 01.05. Livestock enterprises (complexes, farms, small farms), the microclimate in the premises according to indicators such as temperature, relative humidity, the content of harmful gases, microbial pollution and noise level meet the requirements, the water is of high quality and suitable for watering cows and preparing fodder. The obtained results can be used in the production of livestock products in the farms of Ukraine. The bachelor's qualification work contains 49 pages, 7 tables, a list of used sources from 23 names.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено технологію утримання та санітарно-гігієнічні параметри мікроклімату у тваринницьких приміщеннях в умовах господарств Білоцерківського району Київської області. Застосовувались зоотехнічні, зоогігієнічні методи досліджень та використовувалось сучасне обладнання для вимірювання параметрів мікроклімату у корівниках. Визначено основні гігієнічні показники при вирощуванні великої рогатої худоби в умовах господарств та основні показники води, проведено аналіз технології утримання ВРХ. Зроблено висновок, що технологія утримання ВРХ відповідає вимогам ВНТП – АПК 01.05. Скотарські підприємства (комплекси, ферми, малі ферми), мікроклімат у приміщеннях за такими показниками, як температура, відносна вологість, вміст шкідливих газів, мікробна забрудненість та рівень шуму відповідають вимогам, вода є якісною та придатною для напування корів та приготування кормів. Одержані результати можуть бути використані при виробництві продукції скотарства в господарствах України. Кваліфікаційна робота бакалавра містить 49 сторінок, 7 таблиць, список використаних джерел із 23 найменуваньuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectскотарствоuk_UA
dc.subjectcattle breedinguk_UA
dc.subjectпродуктивністьuk_UA
dc.subjectproductivityuk_UA
dc.subjectгодівляuk_UA
dc.subjectfeedinguk_UA
dc.subjectпродукціяuk_UA
dc.subjectproductionuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectпереробкаuk_UA
dc.subjectprocessinguk_UA
dc.subjectмікрокліматuk_UA
dc.subjectmicroclimateuk_UA
dc.subjectумови утриманняuk_UA
dc.subjectkeeping conditionsuk_UA
dc.titleАналіз технології виробництва та переробки молока на підприємствах Білоцерківського району Київської областіuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of milk production and processing technology at enterprises of Bilotserkiv district, Kyiv regionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc636.2uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
204_D_Denysenko Oleksandr.pdf427,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.