Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14425
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бомко, Віталій Семенович | - |
dc.contributor.author | Bomko, Vitalii | - |
dc.contributor.author | Шаповалов, Дмитро Сергійович | - |
dc.contributor.author | Shapovalov, Dmytro | - |
dc.date.accessioned | 2025-07-21T09:20:28Z | - |
dc.date.available | 2025-07-21T09:20:28Z | - |
dc.date.issued | 2025-06 | - |
dc.identifier.citation | Бомко В.С. Протеїнати мікроелементів для свиней: технічні умови ТУ У 10.9-00493712-002:2025 / В. С. Бомко, Д. С. Шаповалов. - Біла Церква: БНАУ, 2025. - 19 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14425 | - |
dc.description | Proteinates are obtained by sprouting wheat grain with the addition of a solution of trace element salts (zinc and iron) according to the recipe and subsequent extrusion. The recipe for each age of pigs is calculated and approved according to feeding standards in the established manner. | uk_UA |
dc.description.abstract | Протеїнати одержують шляхом пророщення зерна пшениці з додаванням розчину солей мікроелементів (цинку та заліза) згідно рецептури та подальшим екструдуванням. Рецептуру одержання для кожного віку свиней розраховують та затверджують згідно норм годівлі у встановленому порядку. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | свині | uk_UA |
dc.subject | pigs | uk_UA |
dc.subject | органічні мікроелементи | uk_UA |
dc.subject | organic trace elements | uk_UA |
dc.subject | цинк | uk_UA |
dc.subject | zinc | uk_UA |
dc.subject | залізо | uk_UA |
dc.subject | iron | uk_UA |
dc.title | Протеїнати мікроелементів для свиней: технічні умови ТУ У 10.9-00493712-002:2025 | uk_UA |
dc.title.alternative | Micronutrient proteinates for pigs: technical specifications TU U 10.9-00493712-002:2025 | uk_UA |
dc.type | Інше | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
TU_proteinat.pdf | 1,02 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.