Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14095
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦехмістренко, Світлана Іванівна-
dc.contributor.authorTsekhmistrenko, Svitlana-
dc.contributor.authorЦехмістренко, Оксана Сергіївна-
dc.contributor.authorTsekhmistrenko, Oksana-
dc.contributor.authorНедашківський, Володимир Михайлович-
dc.contributor.authorNedashkivskyi, Volodymyr-
dc.date.accessioned2025-05-19T09:37:05Z-
dc.date.available2025-05-19T09:37:05Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationЦехмістренко С. І. Хімія меду та продуктів бджільництва: навч. посіб. / С. І. Цехмістренко, О. С. Цехмістренко, В. М. Недашківський. - Біла Церква: БНАУ, 2025. – 198 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-2122-73-2-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14095-
dc.descriptionThe «Chemistry of Honey and Bee Products» provides an up-to-date, comprehensive overview of the key chemical characteristics of honey, pollen, wax, bee pollen, propolis, royal jelly and bee venom. Modern approaches to examination, including innovative technologies such as nanotechnology and advanced analytical methods, aimed at optimising product quality and enhancing its nutritional value are discussed. The role of chemistry in modern approaches in beekeeping is shown. The textbook is useful for undergraduate and postgraduate students, researchers, professionals and those seeking to deepen their knowledge of agricultural chemistry.uk_UA
dc.description.abstractПосібник «Хімія меду та продуктів бджільництва» представляє сучасний комплексний огляд ключових хімічних характеристик меду, пилку, воску, перги, прополісу, маточного молочка та бджолиної отрути. Розглянуто сучасні підходи експертизи, включаючи інноваційні технології, такі як нанотехнології та передові методи аналізу, спрямовані на оптимізацію якості продукції та підвищення її харчової цінності. Показана роль хімії у сучасних підходах у бджільництві. Посібник є корисним для студентів, аспірантів, науковців, фахівців та тих, хто прагне поглибити свої знання в хімії аграрного сектору.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectмедuk_UA
dc.subjecthoneyuk_UA
dc.subjectпилокuk_UA
dc.subjectpollenuk_UA
dc.subjectвіскuk_UA
dc.subjectwaxuk_UA
dc.subjectпергаuk_UA
dc.subjectparchmentuk_UA
dc.subjectпрополісuk_UA
dc.subjectpropolisuk_UA
dc.subjectматочне молочкоuk_UA
dc.subjectroyal jellyuk_UA
dc.subjectбджолина отрутаuk_UA
dc.subjectbee venomuk_UA
dc.titleХімія меду та продуктів бджільництваuk_UA
dc.title.alternativeChemistry of honey and bee productsuk_UA
dc.typeКнигаuk_UA
dc.identifier.udc577.2:636.5:612.176uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
khimiia_medu_ta_produktiv.pdf5,5 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.