Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14071
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorRusnak, L.-
dc.contributor.authorРуснак, Л. В.-
dc.contributor.authorPrilipko, Tetiana-
dc.contributor.authorПриліпко, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.date.accessioned2025-05-13T08:29:58Z-
dc.date.available2025-05-13T08:29:58Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationRusnak L. Comparison of the characteristics of boiled-smoked sausages with the requirements of existing standards for these products and compliance with the laws of Ukraine on the protection of consumer rights / L. Rusnak, T. Prilipko, N. Bukalova // Modern engineering and innovative technologies. - 2025. - Issue №37. - Part 2. - P.162-167. DOI: 10.30890/2567-5273.2025-37-02uk_UA
dc.identifier.issn2567-5273-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/14071-
dc.descriptionРезультати дослідження характеристик ковбаси «Серведа» вищого сорту відповідності вимогам чинних стандартів на цю продукцію та відповідності законодавству України про захист прав споживачів. Аналізуючи асортимент варено-копчених ковбас, який наразі існує в торговельній мережі, було виявлено, що основним видом вареної ковбаси у продажу є «серведа» вищого сорту. Отримані дані дають змогу порівняти органолептичні показники відібраних зразків між собою та з вимогами національного стандарту. Було виявлено, що в більшості випадків підприємство вказує харчову цінність не для «серведи», а спільну для варених ковбас.uk_UA
dc.description.abstractThe results of the research of the characteristics of the "Serveda" of the highest grade with the requirements of the current standards for these products and compliance with the laws of Ukraine on the protection of consumer rights. Analyzing the range of boiled-smoked sausages, which currently exists in the trading network, it was found that the main type of cooked sausage in the sale is the "served" of the highest grade. The data obtained make it possible to compare the organoleptic indicators of the selected samples with each other and the requirements of the national standard. Іt was found that in most cases the enterprise indicates nutritional value not for "served", but common to boiled sausages.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.subjecttechnical legislationuk_UA
dc.subjectconsumersuk_UA
dc.subjectof boiled sausageuk_UA
dc.subjectlaws of Ukraineuk_UA
dc.subjectstandardsuk_UA
dc.subjectassortmentuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectтехнічне законодавствоuk_UA
dc.subjectспоживачіuk_UA
dc.subjectварена ковбасаuk_UA
dc.subjectзакони Україниuk_UA
dc.subjectстандартиuk_UA
dc.subjectасортиментuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.titleComparison of the characteristics of boiled-smoked sausages with the requirements of existing standards for these products and compliance with the laws of Ukraine on the protection of consumer rightsuk_UA
dc.title.alternativeПорівняння характеристик варено-копчених ковбас з вимогами діючих стандартів на дану продукцію та додержання законів України щодо захисту прав споживачівuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc614.9:579. 62:613.287:613,287.5uk_UA
dc.identifier.doiDOI: 10.30890/2567-5273.2025-37-02-
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
comparison_of_the_characteristics.pdf756,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.