Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1373
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШулько, Ольга Павлівна-
dc.contributor.authorShulko, Olha-
dc.contributor.authorСивик, Тетяна Леонідівна-
dc.contributor.authorSyvyk, Tetyana-
dc.date.accessioned2018-10-18T08:01:26Z-
dc.date.available2018-10-18T08:01:26Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationШулько О.П. Вплив сірко - селенового співвідношення на м’ясну продуктивність кролів / О.П Шулько, Т.Л. Сивик // Науковий вісник ЛНУВМБТ імені С.З. Ґжицького. – 2009 .-Том 11, № 3(42). Ч. 2 . – С. 366-369.uk_UA
dc.identifier.issn2413–5550 print-
dc.identifier.issn2518–1327 online-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1373-
dc.descriptionThe influence of different levels of sulfur (0.2, 0.3, 0.4 and 0.5%) in the form of sodium sulfate and background level of selenium (0.2 mg / kg of dry matter of the ration) on the slaughter quality of young rabbits and the amino acid composition meat According to the results of the experiment, it was found that the most effective dose of sulfur is 0.4% selenium 0.2 mg / kg of dry matter of the diet.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено вплив різних рівнів сірки (0,2, 0,3, 0,4 і 0,5 %) у вигляді сульфату натрію та фонового рівня селену (0,2 мг/кг сухої речовини раціону) на забійні якості молодняку кролів та амінокислотний склад м’яса. За результатами експерименту встановлено, що найбільш ефективною дозою сірки є 0,4 % за рівня селену 0,2 мг/кг сухої речовини раціону. Исследовано влияние различных уровней серы (0,2, 0,3, 0,4 и 0,5%) в виде сульфата натрия и фонового уровня селена (0,2 мг / кг сухого вещества рациона) на убойные качества молодняка кроликов и аминокислотный состав мяса. По результатам эксперимента установлено, что наиболее эффективной дозой серы является 0,4% при уровне селена 0,2 мг / кг сухого вещества рациона.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛНУВМБТ ім. С.З. Ґжицького.uk_UA
dc.subjectсіркаuk_UA
dc.subjectселенuk_UA
dc.subjectм’ясоuk_UA
dc.subjectзабійні якостіuk_UA
dc.subjectкроліuk_UA
dc.subjectамінокислотиuk_UA
dc.subjectsulfuruk_UA
dc.subjectseleniumuk_UA
dc.subjectmeatuk_UA
dc.subjectslaughter qualityuk_UA
dc.subjectrabbitsuk_UA
dc.subjectamino acidsuk_UA
dc.subjectсераuk_UA
dc.subjectубойные качестваuk_UA
dc.titleВплив сірко - селенового співвідношення на м’ясну продуктивність кролівuk_UA
dc.title.alternativeInfluence of sulfur - selenium ratio on meat productivity of rabbitsuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udcУДК 636.92.033.087.72uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vpliv-sirko-selenovogo.pdf297,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.