Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1373
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шулько, Ольга Павлівна | - |
dc.contributor.author | Shulko, Olha | - |
dc.contributor.author | Сивик, Тетяна Леонідівна | - |
dc.contributor.author | Syvyk, Tetyana | - |
dc.date.accessioned | 2018-10-18T08:01:26Z | - |
dc.date.available | 2018-10-18T08:01:26Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Шулько О.П. Вплив сірко - селенового співвідношення на м’ясну продуктивність кролів / О.П Шулько, Т.Л. Сивик // Науковий вісник ЛНУВМБТ імені С.З. Ґжицького. – 2009 .-Том 11, № 3(42). Ч. 2 . – С. 366-369. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 2413–5550 print | - |
dc.identifier.issn | 2518–1327 online | - |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1373 | - |
dc.description | The influence of different levels of sulfur (0.2, 0.3, 0.4 and 0.5%) in the form of sodium sulfate and background level of selenium (0.2 mg / kg of dry matter of the ration) on the slaughter quality of young rabbits and the amino acid composition meat According to the results of the experiment, it was found that the most effective dose of sulfur is 0.4% selenium 0.2 mg / kg of dry matter of the diet. | uk_UA |
dc.description.abstract | Досліджено вплив різних рівнів сірки (0,2, 0,3, 0,4 і 0,5 %) у вигляді сульфату натрію та фонового рівня селену (0,2 мг/кг сухої речовини раціону) на забійні якості молодняку кролів та амінокислотний склад м’яса. За результатами експерименту встановлено, що найбільш ефективною дозою сірки є 0,4 % за рівня селену 0,2 мг/кг сухої речовини раціону. Исследовано влияние различных уровней серы (0,2, 0,3, 0,4 и 0,5%) в виде сульфата натрия и фонового уровня селена (0,2 мг / кг сухого вещества рациона) на убойные качества молодняка кроликов и аминокислотный состав мяса. По результатам эксперимента установлено, что наиболее эффективной дозой серы является 0,4% при уровне селена 0,2 мг / кг сухого вещества рациона. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛНУВМБТ ім. С.З. Ґжицького. | uk_UA |
dc.subject | сірка | uk_UA |
dc.subject | селен | uk_UA |
dc.subject | м’ясо | uk_UA |
dc.subject | забійні якості | uk_UA |
dc.subject | кролі | uk_UA |
dc.subject | амінокислоти | uk_UA |
dc.subject | sulfur | uk_UA |
dc.subject | selenium | uk_UA |
dc.subject | meat | uk_UA |
dc.subject | slaughter quality | uk_UA |
dc.subject | rabbits | uk_UA |
dc.subject | amino acids | uk_UA |
dc.subject | сера | uk_UA |
dc.subject | убойные качества | uk_UA |
dc.title | Вплив сірко - селенового співвідношення на м’ясну продуктивність кролів | uk_UA |
dc.title.alternative | Influence of sulfur - selenium ratio on meat productivity of rabbits | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | УДК 636.92.033.087.72 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
vpliv-sirko-selenovogo.pdf | 297,05 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.