Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1361
Назва: Вплив сірки на продуктивність і перетравність поживних речовин у молодняку кролів
Інші назви: Effect of sulfur on the productivity and digestibility of nutrients in young rabbits
Автори: Шулько, Ольга Павлівна
Shulko, Olha
Ключові слова: сірка;селен;продуктивність;перетравність.;selenium;productivity;sulfur;digestion.;сера;селен;производительность;переваримость
Дата публікації: 2010
Видавництво: НААН України
Бібліографічний опис: Шулько О.П. Вплив сірки на продуктивність і перетравність поживних речовин у молодняку кролів / О.П Шулько // Вісник аграрної науки .– ,2010 .- №7 . - С. 81-82.
Короткий огляд (реферат): Вивчено вплив різних рівнів сірки (0,2;, 0,3; 0,4 і 0,5%) у вигляді сульфату натрію та фонового рівня селену (0,2 мг/кг сухої речовини раціону) на продуктивність і перетравність поживних речовин у молодняку кролів. Установлено, що найефективнішою дозою сірки є 0,4% за рівня селену 0,2 мг/кг сухої речовини раціону.Изучено влияние различных уровней серы (0,2;, 0,3; 0,4 и 0,5%) в виде сульфата натрия и фонового уровня селена (0,2 мг / кг сухого вещества рациона) на производительность и переваримость питательных веществ в молодняка кроликов. Установлено, что наиболее эффективной дозой серы является 0,4% при уровне селена 0,2 мг / кг сухого вещества рациона
Опис: The influence of different levels of sulfur (0.2, 0.3, 0.4 and 0.5%) in the form of sodium sulfate and background level of selenium (0.2 mg / kg of dry matter of the ration) on the productivity and digestibility of nutrients in young rabbits It has been established that the most effective dose of sulfur is 0.4% selenium 0.2 mg / kg of dry matter of the diet.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1361
ISSN: 2308-9377
УДК: 636.92.053.087.72:612
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vplyv_sirky.pdf134,75 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.