Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13585
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗалуженко, Валентина Іллівна-
dc.contributor.authorZaluzhenko, Valentina-
dc.date.accessioned2025-02-20T12:17:12Z-
dc.date.available2025-02-20T12:17:12Z-
dc.date.issued2025-02-10-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13585-
dc.descriptionЗалуженко В.І. Виробництво картопляного крохмалю в домашніх умовах. Відкрите засідання гуртка «Технолог» [Електронний ресурс]: / В.І. Залуженко //. - Режим доступу: https://vseosvita.ua/library/metodychna-rozrobka-vidkrytoho-zasidannia-hurtka-tekhnoloh-na-temu-vyrobnytstvo-kartoplianoho-krokhmaliu-v-domashnikh-umovakh-919025.html-uk_UA
dc.description.abstractВідкрите засідання гуртка «Технолог» присвячене актуальній темі – «Виробництво крохмалю в домашніх умовах». Захід проходив у формі майстер – класу, під час якого студенти не лише ознайомилися з теоретичними основами процесу, а й на практиці продемонстрували технологію отримання картопляного крохмалю. На засіданні гуртка розглянуто такі питання: властивості картопляного крохмалю, виробництво картопляного крохмалю в домашніх умовах та використання крохмалю. The open meeting of the Technologist group was dedicated to the current topic – “Home-made starch production”. The event took place in the form of a master class, during which students not only got acquainted with the theoretical foundations of the process, but also demonstrated in practice the technology of obtaining potato starch. The following issues were considered at the meeting of the group: the properties of potato starch, home-made potato starch production and the use of starch.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкартопляuk_UA
dc.subjectкрохмальuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectPotatouk_UA
dc.subjectstarchuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.titleВідкрите засідання гуртка «Технолог» на тему: «Виробництво картопляного крохмалю в домашніх умовах»uk_UA
dc.title.alternativeOpen session of the "Technologist" circle on the topic: "Production of potato starch at home"uk_UA
dc.typeНавчальний об'єктuk_UA
dc.identifier.udc664uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vyrobnytstvo kartoplianoho krokhmaliu v domashnikh umovakh-1-11.pdf197,09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.