Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13585
Title: Відкрите засідання гуртка «Технолог» на тему: «Виробництво картопляного крохмалю в домашніх умовах»
Other Titles: Open session of the "Technologist" circle on the topic: "Production of potato starch at home"
Authors: Залуженко, Валентина Іллівна
Zaluzhenko, Valentina
Keywords: картопля;крохмаль;технологія;Potato;starch;technology
Issue Date: 10-Feb-2025
Abstract: Відкрите засідання гуртка «Технолог» присвячене актуальній темі – «Виробництво крохмалю в домашніх умовах». Захід проходив у формі майстер – класу, під час якого студенти не лише ознайомилися з теоретичними основами процесу, а й на практиці продемонстрували технологію отримання картопляного крохмалю. На засіданні гуртка розглянуто такі питання: властивості картопляного крохмалю, виробництво картопляного крохмалю в домашніх умовах та використання крохмалю. The open meeting of the Technologist group was dedicated to the current topic – “Home-made starch production”. The event took place in the form of a master class, during which students not only got acquainted with the theoretical foundations of the process, but also demonstrated in practice the technology of obtaining potato starch. The following issues were considered at the meeting of the group: the properties of potato starch, home-made potato starch production and the use of starch.
Description: Залуженко В.І. Виробництво картопляного крохмалю в домашніх умовах. Відкрите засідання гуртка «Технолог» [Електронний ресурс]: / В.І. Залуженко //. - Режим доступу: https://vseosvita.ua/library/metodychna-rozrobka-vidkrytoho-zasidannia-hurtka-tekhnoloh-na-temu-vyrobnytstvo-kartoplianoho-krokhmaliu-v-domashnikh-umovakh-919025.html-
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13585
metadata.dc.identifier.udc: 664
Appears in Collections:Навчальні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vyrobnytstvo kartoplianoho krokhmaliu v domashnikh umovakh-1-11.pdf197,09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.