Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13320
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМарценюк, Анастасія Олександрівна-
dc.contributor.authorMartsenіuk, Anastasia-
dc.date.accessioned2025-01-14T07:03:47Z-
dc.date.available2025-01-14T07:03:47Z-
dc.date.issued2024-12-
dc.identifier.citationМарценюк А. О. Аналіз технології виробництва свинини та шляхи її удосконалення в СТОВ «Федорівка» та її переробки в ПП «Мурафа» Вінницької області : кваліфікаційна робота магістра : спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / БНАУ ; Наук. кер. В. Ф. Фесенко, доцент. - Біла Церква, 2024. 54 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13320-
dc.descriptionThe data for three years were studied: land area, structure of sown areas, agricultural yields, pork production indicators. A brief description of pig keeping technologies is presented. Measures to improve the existing technology of pig production are outlined: the technological indicators of the complex for reproduction, piglet rearing and fattening of young animals are calculated. Meat production at the complex was calculated per day, per rhythm, per month, per year. The need for production space was determined. Recipes of compound feeds for feeding sows and young pigs, feeding schemes are presented. Attention is paid to the indicators of pig processing, the yield of slaughter products from the processing of young pigs for meat is calculated. The economic efficiency of the developed program of pig production was calculated. It is concluded that the implementation of the developed measures will increase pork production The results obtained can be used in the practical work of the farm. The master's thesis contains 54 pages, 23 tables, 2 figures, a list of references from 36 titles.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено дані за три роки: площа земельних угідь, структура посівних площ, урожайність с.-г. угідь, показники виробництва свинини. Представлена коротка характеристика технологій утримання свиней. Намічені заходи з удосконалення існуючої технології виробництва продукції свинарства: розраховані технологічні показники комплексу з відтворення, вирощування поросят та відгодівлі молодняку. Проведений розрахунок виробництва м’яса на комплексі за день, за ритм, за місяць, за рік. Визначена потреба у виробничих площах. Представленні рецепти комбікормів для годівлі свиноматок та молодняку свиней, схеми їх годівлі. Акцентована увага на показниках переробки свиней, розрахований вихід продуктів забою від переробки молодняку на м’ясо. Проведений розрахунок економічної ефективності розробленої програми виробництва продукції свинарства. Зроблено висновок, що запровадження розроблених заходів дозволить збільшити виробництво свинини. Одержані результати можуть бути використані у практичній роботі господарства. Кваліфікаційна робота магістра містить 54 сторінок, 23 таблиці, 2 рисунки, список використаних джерел містить 36 найменувань.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectсвиніuk_UA
dc.subjectpigsuk_UA
dc.subjectгосподарствоuk_UA
dc.subjectfarmuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectритм виробництваuk_UA
dc.subjectproduction rhythmuk_UA
dc.subjectкормuk_UA
dc.subjectfeeduk_UA
dc.subjectпереробкаuk_UA
dc.subjectprocessinguk_UA
dc.subjectсобівартістьuk_UA
dc.subjectcostuk_UA
dc.subjectрентабельністьuk_UA
dc.subjectprofitabilityuk_UA
dc.titleАналіз технології виробництва свинини та шляхи її удосконалення в СТОВ «Федорівка» та її переробки в ПП «Мурафа» Вінницької областіuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of pork production technology and ways of its improvement in the “Fedorivka” LLC and its processing in the “Murafa” PE of Vinnitsia regionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc636.4uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
technologia_vyrobnytstva_i_pererobky_miasa_svynei.pdf1,06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.