Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13318
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДанильченко, Юлія Анатоліївна-
dc.contributor.authorDanylchenko, Yulia-
dc.contributor.authorНедашківський, Володимир Михайлович-
dc.contributor.authorNedashkivskyi, Volodymyr-
dc.date.accessioned2025-01-13T13:29:17Z-
dc.date.available2025-01-13T13:29:17Z-
dc.date.issued2024-10-30-
dc.identifier.citationДанильченко Ю. А. Забійні якості курчат-бройлерів за різних рівнів розчинної фракції гідролізату відходів риби в комбікормі / Ю. А. Данильченко, В. М. Недашківський // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників ( БНАУ, 30 жовтня 2024 р.). - Біла Церква, 2024. - С. 72–73.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13318-
dc.descriptionThe study is devoted to studying the effect of different levels of soluble fraction of fish waste hydrolysate in broiler diets on slaughter quality.uk_UA
dc.description.abstractДослідження присвячено вивченню впливу різних рівнів розчинної фракції гідролізату відходів рибив раціонах бройлерів на забійні якості.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectкурчата-бройлериuk_UA
dc.subjectbroiler chickensuk_UA
dc.subjectзабійuk_UA
dc.subjectslaughteruk_UA
dc.subjectм’ясоuk_UA
dc.subjectmeatuk_UA
dc.subjectгідролізат відходів рибиuk_UA
dc.subjectfish waste hydrolysateuk_UA
dc.subjectкомбікормuk_UA
dc.subjectcompound feeduk_UA
dc.titleЗабійні якості курчат-бройлерів за різних рівнів розчинної фракції гідролізату відходів риби в комбікорміuk_UA
dc.title.alternativeSlaughter qualities of broiler chickens at different levels of soluble fraction of fish waste hydrolysate in compound feeduk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc636.52/.58-053.2.085.55/.087.2:637.513uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zabiini_yakosti.pdf665,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.