Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13221
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШалієвський, Євген Сергійович-
dc.contributor.authorShalievskyi, Ievhen-
dc.date.accessioned2024-12-30T09:31:51Z-
dc.date.available2024-12-30T09:31:51Z-
dc.date.issued2024-12-
dc.identifier.citationШалієвський Є. С. Аналіз технології виробництва і переробки молока у ТОВ «Азорель» Вінницької області : кваліфікаційна робота магістра : спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / БНАУ ; Наук. кер. О.О. Борщ, професор. - Біла Церква, 2024. 43 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13221-
dc.descriptionThe results of the work make it possible to develop the following ideas: In the reign of dairy production, production is carried out at a good level: the river milk yield per cow is 6239 kg. The approved technology for extracting cows is based on the provisions of the “Rules for machine extraction of cows” and the instructions to the manufacturing plant for the final installation. The proposed scheme for the grouping of cows allows one to operate as a “mine farm”, to effectively create differentiated standardized animals and conduct a completely direct breeding operation to improve the dairy herd. Vascular processing of milk into dairy products makes it possible to significantly increase the profitability of dairy products.uk_UA
dc.description.abstractРезультати проведеної роботи дають можливість зробити такі висновки: В господарстві молочне виробництво ведеться на доброму рівні: річний удій від кожної корови становить 6239 кг. Запроваджена технологія доїння корів виконується згідно з вимогами «Правил машинного доїння корів» та інструкцій заводу-виробника доїльної установки. Запропонована схема групування корів дозволяє одне приміщення використовувати як „мініферму”, ефективно здійснювати диференційовану нормовану годівлю тварин і вести цілеспрямовану племінну роботу з удосконалення молочного стада. Власна переробка молока на молочні продукти дає можливість значно підвищити рентабельність галузі.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний універстетuk_UA
dc.subjectкоровиuk_UA
dc.subjectcowsuk_UA
dc.subjectмолокоuk_UA
dc.subjectmilkuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectпродуктивністьuk_UA
dc.subjectproductivityuk_UA
dc.subjectгодівляuk_UA
dc.subjectfeedinguk_UA
dc.titleАналіз технології виробництва і переробки молока у ТОВ «Азорель» Вінницької областіuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of the technology of milk production and processing at LLC “Azorel” in the Vinnytsia regionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.12uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
technologia_vyrobnytstva_i_pererobky_moloka.pdf759,21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.