Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13175
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГейвах, Олексій Анатолійович-
dc.contributor.authorGeyvach, Oleksii-
dc.date.accessioned2024-12-25T10:20:40Z-
dc.date.available2024-12-25T10:20:40Z-
dc.date.issued2024-12-
dc.identifier.citationГейвах О.А. Аналіз та удосконалення технології виробництва та переробки молока у ТДВ «Терезине» Київської області : кваліфікаційна робота магістра : спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / БНАУ ; Наук. кер. В.С. Бомко, професор. - Біла Церква, 2024. 48 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13175-
dc.descriptionThe purpose of research: to study the effectiveness of the use of fodder and feed additives in feeding cows in the conditions of the TEREZYNE farm. The fodder base of the farm provides the need for animal husbandry in hay by – 136.2%, juicy fodder by 116.1%, concentrated fodder by 105%. On the basis of the zootechnical evaluation of year-round uniform feeding rations of cows, it was established that the rations were deficient in amino acids, trace elements and vitamins. On the basis of the detected deficiencies in the feeding of cows, full-fledged rations for their feeding in the phases of lactation and for dry cows were developed.uk_UA
dc.description.abstractМета досліджень: вивчити ефективність використання кормів та кормових добавок в годівлі корів в умовах ТДВ «ТЕРЕЗИНЕ ». Кормова база господарства забезпечує потребу тваринництва в сіні на – 136,2 %, соковитих кормах на 116,1 %, концентрованих кормах на 105%. На основі зоотехнічної оцінки круглорічних однотипних раціонів годівлі корів було встановлено, що раціони були дефіцитні по амінокислотам, мікроелементам і вітамінам. На основі виявлених недоліки в годівлі корів були розробленні повноцінні раціони їх годівлі по фазам лактації та для сухостійних корів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectкоровиuk_UA
dc.subjectcowsuk_UA
dc.subjectраціонuk_UA
dc.subjectdietuk_UA
dc.subjectпоживні і біологічно активні речовиниuk_UA
dc.subjectnutrients and biologically active substancesuk_UA
dc.subjectпродуктивністьuk_UA
dc.subjectproductivityuk_UA
dc.subjectекономічна ефективністьuk_UA
dc.subjecteconomic efficiencyuk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення технології виробництва та переробки молока у ТДВ «Терезине» Київської областіuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of milk production and processing technology in TDV "Terezyne" of Kyiv regionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.12uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vyrobnytstvo_i_pererobka_moloka_koriv.pdf805,69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.