Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13145
Назва: Удосконалення системи управління виробництвом продукції молочного скотарства аграрних підприємств (за матеріалами ПП ВСГП «Радівське» с. Радівка Хмільницький район Вінницька область)
Інші назви: Improvement of the production management system of dairy products of agrarian enterprises (based on the materials of PP VSHP "Radivske" village of Radivka, Khmilnytskyi district, Vinnytsia region)
Автори: Качур, Владислав Романович
Kachur, Vladyslav
Ключові слова: система, управління, виробництво, молочне скотарство, ефективність, ціна, собівартість, прибуток, господавська діяльність, молочна галузь, молоко, якість.;system, management, production, dairy farming, efficiency, price, cost price, profit, economic activity, dairy industry, milk, quality
Дата публікації: лис-2024
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Качур В. Р. Удосконалення системи управління виробництвом продукції молочного скотарства аграрних підприємств (за матеріалами ПП ВСГП «Радівське» с. Радівка Хмільницький район Вінницька область). Магістерська робота за спеціальністю 076 «Підприємництво та торгівля» / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра підприємництва, торгівлі та біржової діяльності. Наук. кер. В.М. Кепко. - Біла Церква, 2024. - 63 с.
Короткий огляд (реферат): Досліджено сутність системи управління виробництвом продукції молочного скотарства, сучасних технологій виробництва продукції, особливості управління в галузі, оплати та мотивації праці, кормовиробництва, підвищення продуктивності корів в ПП ВСГП «Радівське». Запропоновано напрями вдосконалення управління виробництвом продукції молочного скотарства шляхом зниження витрат, запровадження нових технологій виробництва продукції, підвищення продуктивності тварин, покращення селекційно-племінної роботи, якості продукції на підприємстві, удосконалення системи реалізації продукції.
Опис: The essence of the management system for the production of dairy cattle products, modern production technologies, features of management in the industry, payment and motivation of labor, fodder production, increasing the productivity of cows in the PP VSHP "Radivske" were studied. Directions for improving the management of the production of dairy products by reducing costs, introducing new production technologies,increasing the productivity of animals, improving the selection and breeding work, the quality of products at the enterprise, improving the product sales system.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13145
УДК: УДК 338.436:637.1(477.44)
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Качур Владислав Романович.pdf1,13 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.