Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13037
Назва: Контроль безпечності меду натурального за фальсифікації
Інші назви: Control of the safety of natural honey against adulteration
Автори: Богатко, Надія Михайлівна
Bogatko, Nadiіa
Букалова, Наталія Володимирівна
Bukalova, Natalia
Мазур, Тетяна Григорівнаа
Mazur, Tetyana
Богатко, Альона Федорівна
Bogatko, Aliona
Ключові слова: мед;фальсифікація;ветеринарно-санітарна експертиза меду;показники безпечності меду натурального;контролювання безпечності меду натурального;honey;фальсифікація;veterinary and sanitary examination of honey;Safety indicators of natural honey;monitoring the safety of natural honey
Дата публікації: 2024
Видавництво: Поліський національний університет
Бібліографічний опис: Контроль безпечності меду натурального за фальсифікації / Н.М. Богатко, Н.В. Букалова, Т.Г. Мазур, А.Ф. Богатко // Збірник матеріалів всеукраїнської наук.-практ. інтернет-конф. «Єдине здоров’я»: реалії і перспективи»( ПНУ, 5 – 6 листопада 2024 р.). – Житомир, 2024. – С.50-52.
Короткий огляд (реферат): Проаналізувати органолептичні, хімічні показники меду та розробити методики контролювання безпечності меду натурального за його фальсифікації цукром, крохмалем, желатином, натрію гідрокарбонатом, лужними мийними засобами, використовуючи хімічні реагенти.
Опис: Analyze the organoleptic and chemical indicators of honey and develop methods for controlling the safety of natural honey against its adulteration with sugar, starch, gelatin, sodium bicarbonate, and alkaline detergents using chemical reagents.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/13037
УДК: 314.31:638.1
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kontrol'_bezpechnosti.pdf769,56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.