Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12834
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКозка, Ілля Миколайович-
dc.contributor.authorKozka, Illia-
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.date.accessioned2024-12-05T11:35:12Z-
dc.date.available2024-12-05T11:35:12Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКозка І.М. Аналіз поживної цінності та реологічних показників м’яса курчат бройлерів / І.М. Козка, Н.В. Букалова // Всеукраїнська наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини»(БНАУ, 30 жовтня 2024 р.). - Біла Церква, 2024. – С.25-26.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12834-
dc.descriptionThe results of determining the nutritional value and rheological properties of broiler chicken meat are presented, which indicate their rather high quality in terms of components such as protein and fat, higher density and resistance to the effects of red meat loading.uk_UA
dc.description.abstractНаведені результати визначення поживної цінності й реологічних властивостей м’яса курчатбройлерів, що свідчать про їхню досить високу якість щодо таких складників як білок і жир, більшої щільності та стійкості до дії навантаження червоного м’яса.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectм’язи курчат-бройлерівuk_UA
dc.subjectреологічні властивостіuk_UA
dc.subjectпоживна цінністьuk_UA
dc.subjectводневий показникuk_UA
dc.subjectм'ясоuk_UA
dc.subjectкурчата-бройлериuk_UA
dc.subjectветеринарно-санітарна експертиза м'ясаuk_UA
dc.subjectbroiler chicken musclesuk_UA
dc.subjectrheological propertiesuk_UA
dc.subjectnutritional valueuk_UA
dc.subjecthydrogen indicatoruk_UA
dc.subjectmeatuk_UA
dc.subjectbroiler chickensuk_UA
dc.subjectveterinary and sanitary examination of meatuk_UA
dc.titleАналіз поживної цінності та реологічних показників м’яса курчат бройлерівuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of nutritional value and rheological parameters of broiler chicken meatuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc614.31:637.5:636.52/.56uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
analiz_pozhyvnoi'_cinnosti.pdf576,66 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.