Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12834
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Козка, Ілля Миколайович | - |
dc.contributor.author | Kozka, Illia | - |
dc.contributor.author | Букалова, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Bukalova, Natalia | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-05T11:35:12Z | - |
dc.date.available | 2024-12-05T11:35:12Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Козка І.М. Аналіз поживної цінності та реологічних показників м’яса курчат бройлерів / І.М. Козка, Н.В. Букалова // Всеукраїнська наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини»(БНАУ, 30 жовтня 2024 р.). - Біла Церква, 2024. – С.25-26. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12834 | - |
dc.description | The results of determining the nutritional value and rheological properties of broiler chicken meat are presented, which indicate their rather high quality in terms of components such as protein and fat, higher density and resistance to the effects of red meat loading. | uk_UA |
dc.description.abstract | Наведені результати визначення поживної цінності й реологічних властивостей м’яса курчатбройлерів, що свідчать про їхню досить високу якість щодо таких складників як білок і жир, більшої щільності та стійкості до дії навантаження червоного м’яса. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | БНАУ | uk_UA |
dc.subject | м’язи курчат-бройлерів | uk_UA |
dc.subject | реологічні властивості | uk_UA |
dc.subject | поживна цінність | uk_UA |
dc.subject | водневий показник | uk_UA |
dc.subject | м'ясо | uk_UA |
dc.subject | курчата-бройлери | uk_UA |
dc.subject | ветеринарно-санітарна експертиза м'яса | uk_UA |
dc.subject | broiler chicken muscles | uk_UA |
dc.subject | rheological properties | uk_UA |
dc.subject | nutritional value | uk_UA |
dc.subject | hydrogen indicator | uk_UA |
dc.subject | meat | uk_UA |
dc.subject | broiler chickens | uk_UA |
dc.subject | veterinary and sanitary examination of meat | uk_UA |
dc.title | Аналіз поживної цінності та реологічних показників м’яса курчат бройлерів | uk_UA |
dc.title.alternative | Analysis of nutritional value and rheological parameters of broiler chicken meat | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 614.31:637.5:636.52/.56 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
analiz_pozhyvnoi'_cinnosti.pdf | 576,66 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.