Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12829
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПервушин, Вадим Валерійович-
dc.contributor.authorPervushin, Vadim-
dc.contributor.authorКозак, Леонід Андрійович-
dc.contributor.authorKozak, Leonid-
dc.date.accessioned2024-12-04T12:10:42Z-
dc.date.available2024-12-04T12:10:42Z-
dc.date.issued2024-10-30-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12829-
dc.descriptionПервушин В.В., Козак Л.А. Формування урожайності пшениці озимої за інтенсивної та енергоощадної технологій вирощування. «Інноваційні технології в агрономії, землеустрої, лісовому та садово-парковому господарстві»: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції магістрантів і молодих дослідників, 30 жовтня 2024 року. – Біла Церква: БНАУ. – с. 22-24.uk_UA
dc.description.abstractПриведена порівняльна оцінка вирощування пшениці озимої за інтенсивної та енергоощадної технологій. A comparative assessment of winter wheat cultivation using intensive and energy-saving technologies is presented.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectпшениця озимаuk_UA
dc.subjectwinter wheatuk_UA
dc.subjectінтенсивна технологіяuk_UA
dc.subjectintensive technologyuk_UA
dc.subjectенергоощадна технологіяuk_UA
dc.subjectenergy saving technologyuk_UA
dc.subjectурожайністьuk_UA
dc.subjectcrop capacityuk_UA
dc.subjectенергоємністьuk_UA
dc.subjectenergy intensityuk_UA
dc.subjectенергетична ефективністьuk_UA
dc.subjectenergy efficiencyuk_UA
dc.titleФормування урожайності пшениці озимої за інтенсивної та енергоощадної технологій вирощуванняuk_UA
dc.title.alternativeFormation of winter wheat yield under intensive and energy-saving cultivation technologiesuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc633.11"324":631.559/.583(043.2)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
тези превушин tezy_agro_30.10.24.pdf901,51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.