Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1262
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Фесенко, Василь Федорович | - |
dc.contributor.author | Fesenko, Vasily | - |
dc.contributor.author | Кузьменко, Петро Іванович | - |
dc.contributor.author | Kuzmenko, Peter | - |
dc.contributor.author | Каркач, Петро Михайлович | - |
dc.contributor.author | Karkach, Peter | - |
dc.contributor.author | Соболєв, Олександр Іванович | - |
dc.contributor.author | Sobolev, Alexander | - |
dc.contributor.author | Машкін, Юрій Олексійович | - |
dc.contributor.author | Mashkin, Yurii | - |
dc.contributor.author | Бількевич, Віта Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Bilkevych, Vita | - |
dc.contributor.author | Качан, Анатолій Дмитрович | - |
dc.contributor.author | Kachan, Anatolіі | - |
dc.contributor.author | Гришко, Віталій Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Grishko, Vitaliі | - |
dc.date.accessioned | 2018-10-09T08:15:19Z | - |
dc.date.available | 2018-10-09T08:15:19Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки і робочий зошит до практичних занять із технології виробництва продукції свинарства в умовах ННДЦ та індивідуальної роботи студентів денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня 6.090102 – бакалавр, зі спеціальності «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» за вимогами кредитно-модульної системи / В.Ф.Фесенко, П.І.Кузьменко, П.М.Каркач, та ін. .- Біла Церква: БНАУ, 2018 .-98 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1262 | - |
dc.description | The basis of methodical development is the requirements of the educational and qualification characteristics of the bachelor, typical and working educational programs on the discipline "Technology of production of pig products". This methodical publication allows students to get acquainted with the most important issues that they will have to solve in their practical activities, to ensure the effective mastering of theoretical knowledge and their application in production, to form their skills and skills in independent work | uk_UA |
dc.description.abstract | В основу методичної розробки покладено вимоги освітньо-кваліфікаційної характеристики бакалавра, типової та робочої навчальних програм з дисципліни «Технологія виробництва продукції свинарства». Дане методичне видання дає змогу ознайомити студентів з найважливішими питаннями, які доведеться вирішувати в своїй практичній діяльності, забезпечити ефективне засвоєння теоретичних знань та їх застосування на виробництві, сформувати у них уміння і навички самостійної роботи. В основу методической разработки положены требования образовательно-квалификационной характеристики бакалавра, учебных программ по дисциплине «Технология производства продукции свиноводства». Данное методическое издание дает возможность ознакомить студентов с важнейшими вопросами, которые придется решать в своей практической деятельности, обеспечить эффективное усвоение теоретических знаний и их применения на производстве, сформировать у них умения и навыки самостоятельной работы | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | практичні заняття | uk_UA |
dc.subject | технологія виробництва продукції свинарства | uk_UA |
dc.subject | самостійна робота студентів | uk_UA |
dc.subject | робочий зошит | uk_UA |
dc.subject | practical classes | uk_UA |
dc.subject | pig production technologies | uk_UA |
dc.subject | independent work of students | uk_UA |
dc.subject | working notebook | uk_UA |
dc.subject | практические занятия | uk_UA |
dc.subject | технология производства продукции свиноводства | uk_UA |
dc.subject | самостоятельная работа студентов | uk_UA |
dc.subject | рабочая тетрадь | uk_UA |
dc.title | Методичні вказівки і робочий зошит до практичних занять із технології виробництва продукції свинарства в умовах ННДЦ та індивідуальної роботи студентів денної та заочної форм навчання освітньо-кваліфікаційного рівня 6.090102 – бакалавр, зі спеціальності «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» за вимогами кредитно-модульної системи | uk_UA |
dc.title.alternative | Methodical instructions and a working notebook for practical lessons on the technology of production of pig products in the conditions of the NNDC and the individual work of students of full-time and part-time forms of education of educational qualification level 6.090102 - bachelor, specialty "Technology of production and processing of livestock products" according to requirements credit-module system | uk_UA |
dc.type | Методичні рекомендації | uk_UA |
dc.identifier.udc | 636.4(075.8) | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Metodychni_vkazivky.pdf | 3,84 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.