Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12608
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крижанівська, Ю.В. | - |
dc.contributor.author | Kryzhanivska, Yu. | - |
dc.contributor.author | Букалова, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Bukalova, Natalia | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-14T07:05:31Z | - |
dc.date.available | 2024-10-14T07:05:31Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Крижанівська Ю.В. Законодавчі вимоги до господарської діяльності закладів громадського харчування, що функціонують у зоні поводження з харчовими продуктами / Ю.В. Крижанівська, Н.В. Букалова // Матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини» (БНАУ, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С.132-134. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12608 | - |
dc.description | The requirements for the market operator for the implementation of production and circulation of products are described public and fast food establishments to ensure the production and sale of dangerous products, the risk of food poisoning for consumers. | uk_UA |
dc.description.abstract | Описані вимоги до оператора ринку із провадження діяльності з виробництва та обігу продуктів у закладах громадського і швидкого харчування для убезпечення виробництва та продажу небезпечної продукції, ризику харчового отруєння споживачів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | БНАУ | uk_UA |
dc.subject | заклади громадського харчування | uk_UA |
dc.subject | державний контроль | uk_UA |
dc.subject | виробництво продукції харчування | uk_UA |
dc.subject | правила фунціонування | uk_UA |
dc.subject | вимоги | uk_UA |
dc.subject | продукти харчування | uk_UA |
dc.subject | catering establishments | uk_UA |
dc.subject | state control | uk_UA |
dc.subject | production of food products | uk_UA |
dc.subject | rules of operation | uk_UA |
dc.subject | requirements | uk_UA |
dc.subject | food products | uk_UA |
dc.title | Законодавчі вимоги до господарської діяльності закладів громадського харчування, що функціонують у зоні поводження з харчовими продуктами | uk_UA |
dc.title.alternative | Legislative requirements for the economic activity of catering establishments operating in the food handling area | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 614.31:347.451.031:006 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
zakonodavchi_vymogy.pdf | 749,12 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.