Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12608
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрижанівська, Ю.В.-
dc.contributor.authorKryzhanivska, Yu.-
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.date.accessioned2024-10-14T07:05:31Z-
dc.date.available2024-10-14T07:05:31Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКрижанівська Ю.В. Законодавчі вимоги до господарської діяльності закладів громадського харчування, що функціонують у зоні поводження з харчовими продуктами / Ю.В. Крижанівська, Н.В. Букалова // Матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини» (БНАУ, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С.132-134.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12608-
dc.descriptionThe requirements for the market operator for the implementation of production and circulation of products are described public and fast food establishments to ensure the production and sale of dangerous products, the risk of food poisoning for consumers.uk_UA
dc.description.abstractОписані вимоги до оператора ринку із провадження діяльності з виробництва та обігу продуктів у закладах громадського і швидкого харчування для убезпечення виробництва та продажу небезпечної продукції, ризику харчового отруєння споживачів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectзаклади громадського харчуванняuk_UA
dc.subjectдержавний контрольuk_UA
dc.subjectвиробництво продукції харчуванняuk_UA
dc.subjectправила фунціонуванняuk_UA
dc.subjectвимогиuk_UA
dc.subjectпродукти харчуванняuk_UA
dc.subjectcatering establishmentsuk_UA
dc.subjectstate controluk_UA
dc.subjectproduction of food productsuk_UA
dc.subjectrules of operationuk_UA
dc.subjectrequirementsuk_UA
dc.subjectfood productsuk_UA
dc.titleЗаконодавчі вимоги до господарської діяльності закладів громадського харчування, що функціонують у зоні поводження з харчовими продуктамиuk_UA
dc.title.alternativeLegislative requirements for the economic activity of catering establishments operating in the food handling areauk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc614.31:347.451.031:006uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zakonodavchi_vymogy.pdf749,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.