Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12496
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОлійник, Назар Русланович-
dc.contributor.authorOliinyk, Nazar-
dc.date.accessioned2024-09-09T09:33:19Z-
dc.date.available2024-09-09T09:33:19Z-
dc.date.issued2023-12-
dc.identifier.citationОлійник Н. Р. Удосконалення технології виробництва і переробки м'яса качок у СФГ «Україна» Черкаської області : кваліфікаційна робота магістра : спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / БНАУ; Наук. кер. О. А. Кузьменко, доцент. - Біла Церква, 2023.- 44 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12496-
dc.descriptionThe following tasks were analyzed in this paper: the breed of Peking ducks of the Blagovarskyi cross breed, reproductive characteristics of the flock; duck feeding and maintenance technology; describe the sale and processing of duck products; draw conclusions and provide proposals for improving the technology of production and processing of products. The work established that such a branch of poultry farming as duck farming is conducted at a satisfactory level. For the first time in 2022, ducks of this breed were reared at the farm, having converted the premises. Cross-breed ducks "Blagovarsky" have high meatiness indicators and are well adapted to the conditions of feeding according to the combined type. The results of the research of the master's thesis were reported at the AllUkrainian student conference of master's students and young researchers: "Scientific research of youth in the 21st century" (November 16, 2023). The qualification work contains 44 pages, 7 tables, 10 figures, a list of used sources with 30 names, 4 of which are in Cyrillic.uk_UA
dc.description.abstractДипломна робота на дану тему виконана у сільськогосподарському фермерському господарстві «Україна» с. Владиславчик Монастирищенської громади Уманського району Черкаської області. В даній роботі було проаналізовано наступні задачі: породу качок пекінської породи кросу «Благоварський», відтворювальні характеристики стада; технологію годівлі та утримання качок; описати реалізацію та переробку продукції качок; зробити висновки і надати пропозиції щодо удосконалення технології виробництва і переробки продукції. У роботі встановлено, що така галузь птахівництва, як качківництво ведеться на задовільному рівні. Вперше у господарстві у 2022 році почали вирощувати качок цього кросу, переобладнавши приміщення. Качки кросу «Благоварський» мають високі показники м’ясності та добре пристосовані до умов годівлі за комбінованим типом. Результати досліджень магістерської роботи доповідалися на всеукраїнській студентській конференції магістрантів і молодих дослідників: «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті» (16 листопада 2023 року). Кваліфікаційна робота містить 44 сторінках, 7 таблиць, 10 рисунків, список використаних джерел із 30 найменувань, з них 4 кирилицею.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectгодівляuk_UA
dc.subjectfeedinguk_UA
dc.subjectкачкиuk_UA
dc.subjectducksuk_UA
dc.subjectкросuk_UA
dc.subjectcrossuk_UA
dc.subjectкомбінований типuk_UA
dc.subjectcombined typeuk_UA
dc.subjectкормосумішкаuk_UA
dc.subjectfeed mixtureuk_UA
dc.subjectвітамінно-мінеральний преміксuk_UA
dc.subjectvitaminmineral premixuk_UA
dc.subjectм’ясна продуктивністьuk_UA
dc.subjectmeat productivityuk_UA
dc.titleУдосконалення технології виробництва і переробки м'яса качок у СФГ «Україна» Черкаської областіuk_UA
dc.title.alternativeImproving the technology of production and processing of ducks in peasant farming «Ukraine» of Cherkasy regionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc636.597uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vyrobnytstvo_i_pererobka_ miasa_kachok.pdf1,74 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.