Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12493
Назва: Аналіз технології виробництва молока у ТОВ «Мілк-Айленд» та його переробки у ТОВ «Білоцерківський молочний комбінат»
Інші назви: Analysis of milk production technology at "Milk Island" LLC and its processing at "Bilotserkivskiy Milk Plant" LLC
Автори: Павлюк, Аліна Петрівна
Pavliuk, Alina
Ключові слова: молочні корови;dairy cows;раціон годівлі;feeding ration;рівень годівлі;feeding level;поживні речовини;nutrients;комбікорм;compound feed;молочна продуктивність;milk productivity;cередньодобовий надій;average daily milk yield
Дата публікації: гру-2023
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Павлюк А. П. Аналіз технології виробництва молока у ТОВ «Мілк-Айленд» та його переробки у ТОВ «Білоцерківський молочний комбінат» : кваліфікаційна робота магістра : спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / БНАУ ; Наук. кер. М. М. Сломчинський, доцент. - Біла Церква, 2023. 45 с.
Короткий огляд (реферат): У роботі досліджено технологію виробництва молока у Товаристві з обмеженою відповідальністю «Мілк-Айленд» Білоцерківського району Київської області і його подальшої переробки у ТОВ «Білоцерківський молочний комбінат». Аналіз рівня і повноцінності годівлі дійних корів проводився з використанням загальноприйнятих методик зоотехнічної оцінки кормів і раціонів. У дослідженнях встановлено, що вміст поживних речовин і енергії у раціонах дійних корів не відповідає нормі, що не дає можливості добитися запланованих показників з молочної продуктивності дійного стада. Проведені дослідження показують, що потрібно дещо змінити склад раціонів і даванку кормів, а замість дерті зернових кормів до їх складу ввести комбікорми-концентрати, що запропоновано та представлено у роботі. Одержані у дослідженнях результати можуть бути використані для удосконалення існуючої технології виробництва і переробки молока у Товаристві з обмеженою відповідальністю «Мілк-Айленд» Білоцерківського району Київської області і його подальшої переробки у ТОВ «Білоцерківський молочний комбінат». Кваліфікаційна робота магістра містить 45 сторінок, 5 таблиць, 1 рисунок, список використаних джерел складається із 34 найменувань.
Опис: The paper examines the technology of milk production in the Limited Liability Company "Milk Island" of the Bilotserkiv district of the Kyiv region and its subsequent processing at the "Bilotserkivskiy Milk Plant" LLC. Analysis of the level and completeness of feeding dairy cows was carried out using generally accepted methods of zootechnical assessment of feeds and rations. Research has established that the content of nutrients and energy in the diets of dairy cows does not meet the norm, which makes it impossible to achieve the planned indicators of milk productivity of the dairy herd. The conducted studies show that it is necessary to slightly change the composition of rations and the amount of fodder, and instead of dry grain fodder, compound fodder-concentrates should be introduced into their composition, which is proposed and presented in the work. The results obtained in the research can be used to improve the existing technology of milk production and processing in the Limited Liability Company "Milk Island" of the Bilotserkiv district of the Kyiv region and its further processing at the "Bilotserkiv Milk Combine" LLC. The master's thesis contains 45 pages, 5 tables, 1 figures, the list of sources used consists of 34 items.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12493
УДК: 637.12
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vyrobnytstvo_i_pererobka_moloka_koriv.pdf1,36 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.