Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12490
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОрлюк, Дарина Іванівна-
dc.contributor.authorOrliuk, Daryna-
dc.date.accessioned2024-09-09T09:21:47Z-
dc.date.available2024-09-09T09:21:47Z-
dc.date.issued2023-12-
dc.identifier.citationОрлюк Д. І. Удосконалення технології виробництва свинини у ТОВ «Нива» та її переробки у ТОВ «Візит» Київської області : кваліфікаційна робота магістра : спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / БНАУ ; Наук. кер. М. М. Сломчинський, доцент. - Біла Церква, 2023. 50 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12490-
dc.descriptionDuring the performance of the work, the technology of pork production was investigated in the limited liability company "Niva" village. Rye Mountains of Bilotserkiv district of Kyiv region and its processing in LLC "Vizit" and developed plans for improvement. When conducting an analysis of the level and completeness of pig feeding, generally accepted methods and techniques of zootechnical assessment of fodder and rations were used. According to the results of the conducted research, it was established that the concentration of energy and nutrients in compound feed and the content of nutrients and energy in pig feeding rations do not meet the norm, which makes it impossible to achieve the planned average daily growth of fattening young animals. As a result, it was concluded that it is necessary to slightly change the composition of combined feed, to introduce waste from technical productions and fodder of animal origin into their composition, which is proposed and presented in the work. The results obtained in the research can be used to improve the existing technology of pork production and processing at "Niva" LLC. The master's qualification work contains 50 pages, 3 tables, 1 figure, the list of used sources consists of 33 names.uk_UA
dc.description.abstractЗа виконання роботи досліджено технологію виробництва свинини у Товаристві з обмеженою відповідальністю «Нива» с. Житні Гори Білоцерківського району Київської області і її переробки у ТОВ «Візит» та розроблено зади щодо удосконалення. При проведенні аналізу рівня і повноцінності годівлі свиней використано загальноприйняті методи і методики зоотехнічної оцінки кормів і раціонів. За результатами проведених досліджень встановлено, що концентрація енергії і поживних речовин у комбікормах та вміст поживних речовин і енергії у раціонах годівлі свиней не відповідає нормі, що не дає можливості добитися запланованих середньодобових проиростів відгодівельного молодняку. У результаті зроблено висновок, що потрібно дещо змінити склад комбікормів, до їх складу ввести відходи технічних виробництв і корми тваринного походження, що запропоновано та представлено у роботі. Одержані у дослідженнях результати можуть бути використані для удосконалення існуючої технології виробництва і переробки свинини у ТОВ «Нива». Кваліфікаційна робота магістра містить 50 сторінок, 3 таблиці, 1 рисунок, список використаних джерел складається із 33 найменуваньuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectдобовий раціон годівліuk_UA
dc.subjectdaily feeding rationuk_UA
dc.subjectвідгодівельний молодняк свинейuk_UA
dc.subjectfattening young pigsuk_UA
dc.subjectпоживні речовиниuk_UA
dc.subjectnutrientsuk_UA
dc.subjectкомбікормuk_UA
dc.subjectcompound feeduk_UA
dc.subjectнорма годівліuk_UA
dc.subjectfeeding rateuk_UA
dc.subjectпродуктивністьuk_UA
dc.subjectproductivityuk_UA
dc.subjectсередньодобові приростиuk_UA
dc.subjectaverage daily gainsuk_UA
dc.titleУдосконалення технології виробництва свинини у ТОВ «Нива» та її переробки у ТОВ «Візит» Київської областіuk_UA
dc.title.alternativeImprovement of pork production technology at "Niva" LLC and its processing at "Vizit" LLC of the Kyiv regionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc636.4uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vyrobnytstvo_i_pererobka_svynyny.pdf1,29 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.