Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12486
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМахаринець, Ілля Миколайович-
dc.contributor.authorMakharynets, Illya-
dc.date.accessioned2024-09-09T07:02:13Z-
dc.date.available2024-09-09T07:02:13Z-
dc.date.issued2023-12-
dc.identifier.citationМахаринець І. О. Аналіз та шляхи удосконалення технології виробництва молока в ТОВ «Межеріччя-агро» та його переобка в ТДВ «Золотоніський маслоробний комбінат»: кваліфікаційна робота магістра : спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / БНАУ ; Наук. кер. С. В. Чернюк, доцент. - Біла Церква, 2023. 43 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12486-
dc.descriptionIn modern conditions of the agrarian sector, efficient production and processing of dairy products determines the competitiveness of enterprises. The research is aimed at the analysis of milk production technology using the example of "Mezherechye-Agro" LLC and its further processing at TDV Zolotonisky Dairy Plant. The work examines the main stages of milk production, including economic activity, technical support and product quality. The analysis of the state of affairs at "Mezherechye-Agro" LLC makes it possible to identify the main problems and shortcomings in the technological process. On the basis of the identified problems, specific ways of improving the technology of milk production and its processing are proposed. This may include the introduction of modern technologies, optimization of economic processes, improvement of personnel qualifications and other measures. The results of the research can serve as a basis for the development of specific recommendations for the enterprise to improve production efficiency and product quality. The work is aimed at improving the competitiveness of the enterprise in the conditions of the modern market environment. The master's thesis contains 43 pages, 6 tables, 4 figures, the list of used sources includes 25 itemsuk_UA
dc.description.abstractУ сучасних умовах аграрного сектору, ефективне виробництво та переробка молочної продукції визначає конкурентоспроможність підприємств. Дослідження спрямоване на аналіз технології виробництва молока на прикладі ТОВ «Межеріччя-Агро» та його подальшу переробку в ТДВ Золотоніський маслоробний комбінат. У роботі розглядаються основні етапи виробництва молока, включаючи господарську діяльність, технічне забезпечення та якість продукції. Проведений аналіз стану справ на ТОВ «Межеріччя-Агро» дозволяє виявити основні проблеми та недоліки в технологічному процесі. На основі виявлених проблем пропонуються конкретні шляхи удосконалення технології виробництва молока та його переробки. Це може включати в себе впровадження сучасних технологій, оптимізацію господарських процесів, підвищення кваліфікації персоналу та інші заходи. Результати дослідження можуть слугувати підставою для розробки конкретних рекомендацій для підприємства щодо покращення ефективності виробництва та якості продукції. Робота спрямована на вдосконалення конкурентоспроможності підприємства в умовах сучасного ринкового середовища.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectскотарствоuk_UA
dc.subjectcattle breedinguk_UA
dc.subjectмолочна продуктивністьuk_UA
dc.subjectmilk productivityuk_UA
dc.subjectрівень рентабельностіuk_UA
dc.subjectlevel of profitabilityuk_UA
dc.subjectсередньодобовий надійuk_UA
dc.subjectaverage daily yielduk_UA
dc.titleАналіз та шляхи удосконалення технології виробництва молока в ТОВ «Межеріччя-агро» та його переобка в ТДВ «Золотоніський маслоробний комбінат»uk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and ways of improving the technology of milk production at «Mezherichcha-Аgro» LLC and its conversion in TDV "Zolotoniskyi oil production plant"uk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.12uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vyrobnytstvo_i_pererobka_moloka_koriv.pdf1,43 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.