Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12481
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоваль, Антон Анатолійович-
dc.contributor.authorKoval, Anton-
dc.date.accessioned2024-09-09T06:57:49Z-
dc.date.available2024-09-09T06:57:49Z-
dc.date.issued2023-12-
dc.identifier.citationКоваль А. А. Анaліз тa удοскοнaлення технοлοгії утримання дійного стада корів в „ННДЦ БНАУ “ тa перерοбки молока в умовах ПАТ ЖЛК „Україна” Київської області: кваліфікаційна робота магістра : спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / БНАУ ; Наук. кер. В. А. Гришко, доцент. - Біла Церква, 2023. 54 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12481-
dc.descriptionHygienic aspects of milking herd maintenance in the conditions of the Scientific Research Center of the Bilotserk National Agrarian University were studied. The sanitary and hygienic parameters of the premises, in particular the microclimate, were studied using methodical approaches based on hygienic and zootechnical methods. The work emphasizes the positive impact of the introduction of new architectural and construction solutions during the reconstruction of the barn on the improvement of the hygienic parameters of the microclimate and the conditions for keeping animals. It was concluded that repair and construction works during the reconstruction of old premises contribute to the improvement of conditions for keeping dairy herds, increase their milk productivity and increase the quality of the obtained milk. The obtained results can be useful for planning and carrying out works on the reconstruction of cowsheds with the aim of adapting them to modern technologies for keeping a dairy herd. The malsstr qualification work contains 54 pages, 15 tables, 0 figures, a list of used sources with 42 names, 13 appendices.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено гігієнічні аспекти утримання дійного стада корів в умовах НДЦ Білоцерківського національного аграрного університету. Вивчено санітарно-гігієнічні параметри приміщень, зокрема мікроклімат, із застосуванням методичних прийомів, що базуються на гігієнічних та зоотехнічних методах. У роботі підкреслено позитивний вплив впровадження нових архітектурно-конструкційних рішень при реконструкції корівника на покращення гігієнічних параметрів мікроклімату та умов утримання тварин. Зроблено висновок, що ремонтно-будівельні роботи при реконструкції старих приміщень сприяють покращенню умов утримання дійного стада, підвищенню його молочної продуктивності та підвищенню якості одержуваного молока. Отримані результати можуть бути корисними для планування та проведення робіт з реконструкції корівників з метою адаптації їх до сучасних технологій утримання дійного стада. Кваліфікаційна робота магістра містить 54 сторінок, 15 таблиць, 0 рисунків, список використаних джерел з 42 назвами, 13 додатків.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectреконструйований корівникuk_UA
dc.subjectreconstructed cowsheduk_UA
dc.subjectмікрокліматuk_UA
dc.subjectmicroclimateuk_UA
dc.subjectвуглекислий газuk_UA
dc.subjectcarbon dioxideuk_UA
dc.subjectаміакuk_UA
dc.subjectammoniauk_UA
dc.subjectсірководеньuk_UA
dc.subjecthydrogen sulfideuk_UA
dc.subjectгодинний об'єм вентиляціїuk_UA
dc.subjecthourly ventilation volumeuk_UA
dc.subjectтепловий балансuk_UA
dc.subjectheat balanceuk_UA
dc.titleАнaліз тa удοскοнaлення технοлοгії утримання дійного стада корів в „ННДЦ БНАУ “ тa перерοбки молока в умовах ПАТ ЖЛК „Україна” Київської областіuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of the technology of keeping a dairy herd of cows in the "NNDC of the BNAU" and processing milk in the conditions of PJSC ZHLK "Ukraine" of the Kyiv regionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.12uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vyrobnytstvo_i_pererobka_moloka_koriv.pdf1,04 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.