Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12472
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФурик, Олександр Васильович-
dc.contributor.authorFuryk, Oleksandr-
dc.date.accessioned2024-09-05T11:38:28Z-
dc.date.available2024-09-05T11:38:28Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationФурик О. В. Безпека та вплив на навколишнє середовище виробництва хліба та хлібобулочних виробів у ТОВ «ВАРОШ», м. Виноградів, Берегівського району, Закарпатської обл.: кваліфікаційна робота магістра: спец. 101 "Екологія"; ОПП "Екологія" / БНАУ; Наук. кер. О. П. Шулько, доцент. - Біла Церква, 2023. - 62 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12472-
dc.descriptionTaking into account the scientific and technical progress, the growth of the population, the high rates of growth of production, the impact of production on the surrounding natural environment is increasing, which negatively affects the ecological situation in Ukraine. In particular, this applies to Zakarpattia region. The qualification work was performed on the basis of the analysis of collected data and research results. The work has an introductory part, a review of literary sources, research materials and methods, results of own research, conclusions, proposals and appendices. The volume of the work is 62 pages. The work is illustrated with 12 figures, contains 1 tables, the list of references consists of 53 sources. The qualifying diploma thesis provides literary sources on the safety and environmental impact of the production of bread and bakery products. Environmental risks from non-compliance with environmental protection measures during bakery production are characterized.uk_UA
dc.description.abstractВраховуючи науково-технічний прогрес, зростання чисельності населення, великі темпи зростання виробництва, збільшується вплив виробництв на навколишнє природне середовище, що негативно впливає на екологічну ситуацію в Україні. Зокрема, це стосується і Закарпатської області. Кваліфікаційна робота виконана на основі аналізу зібраних даних та результатів досліджень. Робота має вступну частину, огляд літературних джерел, матеріали і методи досліджень, результати власних досліджень, висновки, пропозиції та додатки. Обсяг роботи – 62 сторінки. Робота ілюстрована 12 рисунками, містить 1 таблицю, список літератури складається із 53 джерел. У кваліфікаційній дипломній роботі приведені літературні джерела по безпеці та впливу на навколишнє середовище виробництва хліба та хлібобулочних виробів Охарактеризовано екологічні ризики від недотримання природоохоронних заходів під час хлібопекарського виробництва.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectбезпекаuk_UA
dc.subjectsafetyuk_UA
dc.subjectхлібuk_UA
dc.subjectbreaduk_UA
dc.subjectхлібобулочні виробиuk_UA
dc.subjectbakery productsuk_UA
dc.subjectвиробництвоuk_UA
dc.subjectproductionuk_UA
dc.subjectнавколишнє середовищеuk_UA
dc.subjectenvironmentuk_UA
dc.subjectприродоохоронні заходиuk_UA
dc.subjectenvironmental protection measuresuk_UA
dc.titleБезпека та вплив на навколишнє середовище виробництва хліба та хлібобулочних виробів у ТОВ «ВАРОШ», м. Виноградів, Берегівського району, Закарпатської обл.uk_UA
dc.title.alternativeSafety and impact on the environment of bread and bakery products production at VAROSH LLC, Vynohradiv, Berehiv district, Zakarpattia region.uk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
101_D_Furyk_O..pdf4,05 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.