Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12472
Title: Безпека та вплив на навколишнє середовище виробництва хліба та хлібобулочних виробів у ТОВ «ВАРОШ», м. Виноградів, Берегівського району, Закарпатської обл.
Other Titles: Safety and impact on the environment of bread and bakery products production at VAROSH LLC, Vynohradiv, Berehiv district, Zakarpattia region.
Authors: Фурик, Олександр Васильович
Furyk, Oleksandr
Keywords: безпека;safety;хліб;bread;хлібобулочні вироби;bakery products;виробництво;production;навколишнє середовище;environment;природоохоронні заходи;environmental protection measures
Issue Date: 2023
Publisher: БНАУ
Citation: Фурик О. В. Безпека та вплив на навколишнє середовище виробництва хліба та хлібобулочних виробів у ТОВ «ВАРОШ», м. Виноградів, Берегівського району, Закарпатської обл.: кваліфікаційна робота магістра: спец. 101 "Екологія"; ОПП "Екологія" / БНАУ; Наук. кер. О. П. Шулько, доцент. - Біла Церква, 2023. - 62 с.
Abstract: Враховуючи науково-технічний прогрес, зростання чисельності населення, великі темпи зростання виробництва, збільшується вплив виробництв на навколишнє природне середовище, що негативно впливає на екологічну ситуацію в Україні. Зокрема, це стосується і Закарпатської області. Кваліфікаційна робота виконана на основі аналізу зібраних даних та результатів досліджень. Робота має вступну частину, огляд літературних джерел, матеріали і методи досліджень, результати власних досліджень, висновки, пропозиції та додатки. Обсяг роботи – 62 сторінки. Робота ілюстрована 12 рисунками, містить 1 таблицю, список літератури складається із 53 джерел. У кваліфікаційній дипломній роботі приведені літературні джерела по безпеці та впливу на навколишнє середовище виробництва хліба та хлібобулочних виробів Охарактеризовано екологічні ризики від недотримання природоохоронних заходів під час хлібопекарського виробництва.
Description: Taking into account the scientific and technical progress, the growth of the population, the high rates of growth of production, the impact of production on the surrounding natural environment is increasing, which negatively affects the ecological situation in Ukraine. In particular, this applies to Zakarpattia region. The qualification work was performed on the basis of the analysis of collected data and research results. The work has an introductory part, a review of literary sources, research materials and methods, results of own research, conclusions, proposals and appendices. The volume of the work is 62 pages. The work is illustrated with 12 figures, contains 1 tables, the list of references consists of 53 sources. The qualifying diploma thesis provides literary sources on the safety and environmental impact of the production of bread and bakery products. Environmental risks from non-compliance with environmental protection measures during bakery production are characterized.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12472
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
101_D_Furyk_O..pdf4,05 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.