Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12468
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКуришко, Дмитро Віталійович-
dc.contributor.authorKuryshko, Dmytro-
dc.date.accessioned2024-09-04T12:31:40Z-
dc.date.available2024-09-04T12:31:40Z-
dc.date.issued2023-12-
dc.identifier.citationКуришко Д. В. Аналіз та удосконалення технології виробництва і переробки молока у господарстві «Ferma Brata» Рівненської області: кваліфікаційна робота магістра : спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / БНАУ ; Наук. кер. О. В. Борщ, доцент. - Біла Церква, 2023. 50 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12468-
dc.descriptionThe application of advanced technology at the modernized farm of the Brata farm made it possible to improve the processes of milking cows of the general dairy herd, feeding feed mixtures on the feed table, cleaning the passages from manure and transporting it to the manure storage, which led to a decrease in labor costs for the production of 1 cent of milk on the farm to 3.4 l-h. The use of an automated herd management system will make it possible to prevent fatness in cows, detect cows in heat in a timely manner and determine the time of their insemination, identify feeding disorders at an early stage and prevent their negative consequences. The processing of milk obtained on the farm into cream and kefir will provide an opportunity to more than triple the profits of the farm compared to its direct sale at the processing enterprise.uk_UA
dc.description.abstractЗастосування удосконаленої технології на модернізованій фермі господарства «Ферма Брата» дала можливість поліпшити процеси доїння корів загального дійного стада, згодовування кормосумішей на кормовому столі, очищення проходів від гною і транспортування його у гноєсховище, що призвело до зниження затрат праці на виробництво 1ц молока по фермі до 3,4 л-год. Застосування автоматизованої системи управління стадом дасть можливість профілактикувати мастити у корів, своєчасно виявляти корів в охоті і визначати час їх осіменіння, на ранній стадії визначати порушення в годівлі і попереджувати їх негативні наслідки. Переробка молока, отриманого на фермі, на вершки і кефір дасть можливість більш, як утричі підвищити прибутки по фермі порівняно з прямою реалізацією його на переробне підприємство.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectкоровиuk_UA
dc.subjectcowsuk_UA
dc.subjectмолокоuk_UA
dc.subjectmilkuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectпродуктивністьuk_UA
dc.subjectproductivityuk_UA
dc.subjectгодівляuk_UA
dc.subjectfeedinguk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення технології виробництва і переробки молока у господарстві «Ferma Brata» Рівненської областіuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of milk production and processing technology at the farm "Ferma Brata" of the Rivne regionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.12uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vyrobnytstvo_i_pererobka_moloka_koriv.pdf825,94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.