Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12467
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Северин, Альона Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Severyn, Alona | - |
dc.date.accessioned | 2024-09-03T12:35:59Z | - |
dc.date.available | 2024-09-03T12:35:59Z | - |
dc.date.issued | 2023-12 | - |
dc.identifier.citation | Северин А. А. Аналіз технології виробництва і переробки племінних яєць гусей та шляхи її удосконалення у ТОВ «Вікторія» Рівненської області : кваліфікаційна робота магістра : спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / БНАУ; Наук. кер. Ю. В. Засуха, професор. - Біла Церква, 2023.- 47 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12467 | - |
dc.description | Purpose: to analyze the technological parameters of keeping and feeding geese and to provide proposals for increasing productivity and improving reproductive capacity by feeding the parent flock with water of the vitamin preparation "Immunomodulator Canvit Aminosol". The object of research is: Italian white geese. Based on the studies conducted, it was found that water feeding of the vitamin preparation to adult geese contributed to the improvement of reproductive performance of geese and goslings and led to an increase in the number and weight of eggs per average laying goose, as well as an increase in fertility, egg hatchability and gosling hatching. Based on the results of the study, the following proposals were formulated: in order to increase the reproductive capacity of geese and gander of the parent flock, it is recommended to drink 0.5 ml/100 liters of water with the vitamin preparation "Immune-modulator Canvit Aminosol". The master's thesis consists of 47 pages, 9 tables, 10 figures, and a list of 62 references. | uk_UA |
dc.description.abstract | Мета роботи: проведення аналізу технологічних параметрів утримання та годівлі гусей та надання пропозицій щодо підвищення продуктивності і покращення відтворювальної здатності шляхом випоювання батьківському стаду з водою вітамінного препарату «Іммуномодулятор Canvit Аміносол» . Об’єктом досліджень є: Гуси італійської білої породи. На підставі проведених досліджень встановлено що випоювання з водою дорослим гусям вітамінного препарату сприяло підвищенню відтворювальних якостей гусок та гусаків і призвело до збільшення як кількості та маси яєць на середню гуску-несучку, так і збільшення показників заплідненості, виводимості яєць та виводу гусенят. За наслідками дослідження сформульовані такі пропозиції: з метою підвищення відтворювальної здатності гусок і гусаків батьківського стаду рекомендується випоювання з водою вітамінного препарату «Іммуномодулятор Canvit Аміносол» 0,5 мл/100 л. води. Кваліфікаційна робота магістра містить 47 сторінок, 9 таблиць, 10 рисунки, список використаних джерел із 62 найменувань. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | гуси | uk_UA |
dc.subject | geese | uk_UA |
dc.subject | заплідненість | uk_UA |
dc.subject | fertility | uk_UA |
dc.subject | виводимість | uk_UA |
dc.subject | hatchability | uk_UA |
dc.subject | вивід | uk_UA |
dc.subject | output | uk_UA |
dc.subject | вітаміни | uk_UA |
dc.subject | vitamins | uk_UA |
dc.title | Аналіз технології виробництва і переробки племінних яєць гусей та шляхи її удосконалення у ТОВ «Вікторія» Рівненської області | uk_UA |
dc.title.alternative | Analysis of the technology of production and processing of breeding eggs of geese and ways to improve it in Victoria LLC, Rivne region | uk_UA |
dc.type | Кваліфікаційні роботи | uk_UA |
dc.identifier.udc | 636.598 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (магістри) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
vyrobnytstvo_i_pererobka_ yaiets_husei.pdf | 533,3 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.