Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12393
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТерещенко, Олександр Юрійович-
dc.contributor.authorTereshchenko, Oleksandr-
dc.date.accessioned2024-08-29T07:31:53Z-
dc.date.available2024-08-29T07:31:53Z-
dc.date.issued2023-12-
dc.identifier.citationТерещенко О.Ю. Аналіз та удосконалення технології використання коней у ТОВ «Зеніт» та переробки конини у ТОВ «Антонівський м’ясокомбінат : кваліфікаційна робота магістра : спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / БНАУ ; Наук. кер. В.А. Ліскович, доцент. - Біла Церква, 2023. 44 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12393-
dc.descriptionThe research and analysis of technological processes of using horses for work with different workloads is carried out. Zootechnical, economic and statistical methods were used. The expediency of using working horses in the farm to perform various internal works is proved. The rationality of the use of horses has been substantiated, which allows to reduce the cost of their use by 10 times compared to the use of mechanical traction. The results of the research are planned to be implemented in production. The master's thesis consists of 44 pages, 9 tables, 1 figure, and a list of 25 referencesuk_UA
dc.description.abstractПроведено дослідження та зроблено аналіз технологічних процесів використання коней на роботах з різним завантаженням. Використано зоотехнічні, економічні та статистичні методи. Доведено доцільність використання робочих коней в господарстві щодо виконання різноманітних внутрішніх робіт. Обгрунтовано, раціональність використання коней, що дозволяє знизити собівартість їх використання у 10 разів в порівнянні із застосуванням механічного тягла. Отримані результати проведених досліджень плануються впроваджуватись у виробництво. Кваліфікаційна робота магістра містить 44 сторінки, 9 таблиць, 1 рисунок, список використаних джерел із 25 найменувань.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectробочі коніuk_UA
dc.subjectworking horsesuk_UA
dc.subjectконематкиuk_UA
dc.subjectmaresuk_UA
dc.subjectгодівляuk_UA
dc.subjectfeedinguk_UA
dc.subjectвідтворенняuk_UA
dc.subjectreproductionuk_UA
dc.subjectпереробка кониниuk_UA
dc.subjecthorse meat processinguk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення технології використання коней у ТОВ «Зеніт» та переробки конини у ТОВ «Антонівський м’ясокомбінатuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of the technology of using horses in LLC "Zenith" and processing of horse meat in LLC "Antonivsky meat processing plantuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc636.1uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vyrobnytstvo_i_pererobka_konyny.pdf754,06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.