Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12262
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОсіпчук, Вадим Михайлович-
dc.contributor.authorOsipchuk, Vadym-
dc.date.accessioned2024-07-22T06:15:06Z-
dc.date.available2024-07-22T06:15:06Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationОсіпчук В. М. Організація виробництва цукру: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук. керівник Ю.О. Шурчкова, професор. — Біла Церква, 2024. — 37 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12262-
dc.descriptionSugar is considered one of the most important high-quality food products, as it has a fairly high nutritional value, is easily absorbed by the human body, and also quickly restores lost energy and is characterized by high purity and pleasant taste. Sugar is used directly in food and as a raw material for many food industries, including confectionery and bakery, canning, winemaking, etc. The main purpose of sugar beet production is the extraction of sucrose from beets, giving it a marketable form, as well as the use of other constituent parts of the root crop in other branches of industry and agriculture Adherence to technological norms and optimization of each stage of sugar production allow us to achieve high quality of the final product, maximum sugar yield and economic efficiency of production. Careful selection and control of raw materials, efficiency of technological equipment and compliance with environmental standards are the main factors in the successful production of crystalline sugar.uk_UA
dc.description.abstractЦукор вважають одним із найважливіших високоякісних харчових продуктів, так як він має досить високу харчову цінність, легко засвоюється організмом людини, а також швидко відновлює втрачену енергію та характеризується високою чистотою й приємним смаком. Цукор застосовують безпосередньо у харчуванні та як сировину для багатьох харчових виробництв, це й кондитерського й хлібобулочного, консервного, виноробного тощо. Основною метою цукробурякового виробництва є вилучення із буряка цукрози, надання їй товарного вигляду, а також використання інших складових частин коренеплоду у інших галузях промисловості та сільського господарства Дотримання технологічних норм й оптимізація кожного етапу виробництва цукру дозволяють досягти високої якості кінцевого продукту, максимального виходу цукру й економічної ефективності виробництва. Ретельний підбір і контроль сировини, ефективність технологічного обладнання та дотримання екологічних стандартів являються основними факторами успішного виробництва кристалічного цукру.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectцукорuk_UA
dc.subjectsugaruk_UA
dc.subjectпродуктовий розрахунокuk_UA
dc.subjectfood calculationuk_UA
dc.subjectсировинаuk_UA
dc.subjectraw materialsuk_UA
dc.subjectцукрові бурякиuk_UA
dc.subjectsugar beetsuk_UA
dc.subjectорганолептичні показникиuk_UA
dc.subjectorganoleptic indicatorsuk_UA
dc.subjectсахарозаuk_UA
dc.subjectsucroseuk_UA
dc.titleОрганізація виробництва цукруuk_UA
dc.title.alternativeSugar production organizationuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc681.5uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
orhanizatsiia_vyrobnytstva_tsukru.pdf551,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.