Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12260
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМедведчук, Ростислав Васильович-
dc.contributor.authorMedvedchuk, Rostyslav-
dc.date.accessioned2024-07-22T06:13:25Z-
dc.date.available2024-07-22T06:13:25Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМедведчук Р. В. Організація виробництва цукру: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук. керівник Г. П. Калініна, доцент. — Біла Церква, 2024. — 34 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12260-
dc.descriptionBachelor qualificatory works are contained by an entry, technological including calculation parts, conclusions and list of the used informative sources. The aim of work consists in an analysis and ground of technology of sugar, to do technological calculations that are part of technology, ground a flowsheet and choice of equipment for the production of sugar. Laconic conclusions over are brought at executed work.uk_UA
dc.description.abstractБакалаврська кваліфікаційна роботи містить вступ, технологічну в тому числі розрахункову частини, висновки та список використаних інформаційних джерел. Мета роботи полягає у аналізі та обґрунтуванні технології цукру, зробити технологічні розрахунки, які є частиною технології, обґрунтувати технологічну схему та вибір обладнання для виробництва цукру. Наведено лаконічні висновки за виконаною роботою.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectбурякuk_UA
dc.subjectbeetuk_UA
dc.subjectцукорuk_UA
dc.subjectsugaruk_UA
dc.subjectмакухаuk_UA
dc.subjectmill cakeuk_UA
dc.subjectмелясаuk_UA
dc.subjectmolassesuk_UA
dc.subjectафінаціяuk_UA
dc.subjectaffinationuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.titleОрганізація виробництва цукруuk_UA
dc.title.alternativeOrganization of production of sugaruk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc664.1uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
orhanizatsiia_vyrobnytstva_tsukru.pdf655,54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.