Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12260
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Медведчук, Ростислав Васильович | - |
dc.contributor.author | Medvedchuk, Rostyslav | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-22T06:13:25Z | - |
dc.date.available | 2024-07-22T06:13:25Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Медведчук Р. В. Організація виробництва цукру: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук. керівник Г. П. Калініна, доцент. — Біла Церква, 2024. — 34 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12260 | - |
dc.description | Bachelor qualificatory works are contained by an entry, technological including calculation parts, conclusions and list of the used informative sources. The aim of work consists in an analysis and ground of technology of sugar, to do technological calculations that are part of technology, ground a flowsheet and choice of equipment for the production of sugar. Laconic conclusions over are brought at executed work. | uk_UA |
dc.description.abstract | Бакалаврська кваліфікаційна роботи містить вступ, технологічну в тому числі розрахункову частини, висновки та список використаних інформаційних джерел. Мета роботи полягає у аналізі та обґрунтуванні технології цукру, зробити технологічні розрахунки, які є частиною технології, обґрунтувати технологічну схему та вибір обладнання для виробництва цукру. Наведено лаконічні висновки за виконаною роботою. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | technology | uk_UA |
dc.subject | буряк | uk_UA |
dc.subject | beet | uk_UA |
dc.subject | цукор | uk_UA |
dc.subject | sugar | uk_UA |
dc.subject | макуха | uk_UA |
dc.subject | mill cake | uk_UA |
dc.subject | меляса | uk_UA |
dc.subject | molasses | uk_UA |
dc.subject | афінація | uk_UA |
dc.subject | affination | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.title | Організація виробництва цукру | uk_UA |
dc.title.alternative | Organization of production of sugar | uk_UA |
dc.type | Кваліфікаційні роботи | uk_UA |
dc.identifier.udc | 664.1 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (бакалаври) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
orhanizatsiia_vyrobnytstva_tsukru.pdf | 655,54 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.