Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12256
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоцюк, Максим Сергійович-
dc.contributor.authorKotsyuk, Maksym-
dc.date.accessioned2024-07-19T11:23:24Z-
dc.date.available2024-07-19T11:23:24Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКоцюк М. С. Організація виробництва м’ясних посічених напівфабрикатів: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук. керівник Л. П. Загоруй, доцент. — Біла Церква, 2024. — 40 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12256-
dc.descriptionThe work analyzes the current state and features of the technology of production of the selected food product, gives the composition, advantages and basic requirements for the quality of raw materials. The product calculation was carried out and the selection of technological equipment was made for the production of chopped meat semi-finished products – schnitzels. Quality and safety indicators of finished products were studied and economic calculations were carried out. The main factors of the environmental impact of production on the environment are analyzed.uk_UA
dc.description.abstractУ роботі проаналізовано сучасний стан та особливості технології виробництва обраного харчового продукту, наведено склад, переваги та основні вимоги щодо якості сировини. Проведено продуктовий розрахунок та зроблено підбір технологічного обладнання за виробництва м’ясних посічених напівфабрикатів – шніцелів. Досліджено показники якості та безпеки готових виробів та проведено економічні розрахунки. Проаналізовано основні чинники екологічного впливу виробництва на навколишнє середовище.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectсвининаuk_UA
dc.subjectporkuk_UA
dc.subjectфіле куркиuk_UA
dc.subjectchicken filletuk_UA
dc.subjectнапівфабрикати м’ясні посічені замороженіuk_UA
dc.subjectsemi-finished frozen chopped meatuk_UA
dc.subjectшніцельuk_UA
dc.subjectschnitzeluk_UA
dc.subjectсуха демінералізована молочна сироватка збагачена Mn та Mg.uk_UA
dc.subjectdry demineralized whey enriched with Mn and Mguk_UA
dc.titleОрганізація виробництва м’ясних посічених напівфабрикатівuk_UA
dc.title.alternativeOrganization of the production of chopped meat semi-finished productsuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.524.2uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
orhanizatsiia_vyrobnytstva_miasnykh.pdf672,56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.