Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12256
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Коцюк, Максим Сергійович | - |
dc.contributor.author | Kotsyuk, Maksym | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-19T11:23:24Z | - |
dc.date.available | 2024-07-19T11:23:24Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Коцюк М. С. Організація виробництва м’ясних посічених напівфабрикатів: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук. керівник Л. П. Загоруй, доцент. — Біла Церква, 2024. — 40 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12256 | - |
dc.description | The work analyzes the current state and features of the technology of production of the selected food product, gives the composition, advantages and basic requirements for the quality of raw materials. The product calculation was carried out and the selection of technological equipment was made for the production of chopped meat semi-finished products – schnitzels. Quality and safety indicators of finished products were studied and economic calculations were carried out. The main factors of the environmental impact of production on the environment are analyzed. | uk_UA |
dc.description.abstract | У роботі проаналізовано сучасний стан та особливості технології виробництва обраного харчового продукту, наведено склад, переваги та основні вимоги щодо якості сировини. Проведено продуктовий розрахунок та зроблено підбір технологічного обладнання за виробництва м’ясних посічених напівфабрикатів – шніцелів. Досліджено показники якості та безпеки готових виробів та проведено економічні розрахунки. Проаналізовано основні чинники екологічного впливу виробництва на навколишнє середовище. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | свинина | uk_UA |
dc.subject | pork | uk_UA |
dc.subject | філе курки | uk_UA |
dc.subject | chicken fillet | uk_UA |
dc.subject | напівфабрикати м’ясні посічені заморожені | uk_UA |
dc.subject | semi-finished frozen chopped meat | uk_UA |
dc.subject | шніцель | uk_UA |
dc.subject | schnitzel | uk_UA |
dc.subject | суха демінералізована молочна сироватка збагачена Mn та Mg. | uk_UA |
dc.subject | dry demineralized whey enriched with Mn and Mg | uk_UA |
dc.title | Організація виробництва м’ясних посічених напівфабрикатів | uk_UA |
dc.title.alternative | Organization of the production of chopped meat semi-finished products | uk_UA |
dc.type | Кваліфікаційні роботи | uk_UA |
dc.identifier.udc | 637.524.2 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (бакалаври) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
orhanizatsiia_vyrobnytstva_miasnykh.pdf | 672,56 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.