Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12254
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКозаченко, Святослав Миколайович-
dc.contributor.authorKozachenko, Sviatoslav-
dc.date.accessioned2024-07-19T11:12:29Z-
dc.date.available2024-07-19T11:12:29Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКозаченко С. М. Організація виробництва йогурту: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук. керівник Л. П. Загоруй, доцент. — Біла Церква, 2024. — 44 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12254-
dc.descriptionYogurt is a fermented milk product obtained by fermenting milk with special bacteria such as Lactobacillus bulgaricus and Streptococcus thermophilus. The purpose of the work: research and analysis of technological processes for the production of yogurt with lactulose and cumin. Technological calculations on the selection of raw materials and necessary equipment were carried out, modern technological processes were described, quality control methods and material calculations were developed to optimize the production of synbiotic yogurt. It was concluded that the implementation of the recommended optimizations can significantly improve the quality and environmental friendliness of yogurt production, as well as improve the efficiency of resource useuk_UA
dc.description.abstractЙогурт – це кисломолочний продукт, який отримується шляхом ферментації молока спеціальними бактеріями, такими як Lactobacillus bulgaricus та Streptococcus thermophilus. Мета роботи: дослідження та аналіз технологічних процесів за виробництва йогурту з лактулозою та кмином. Проведено технологічні розрахунки з підбору сировини та необхідного обладнання, описано сучасні технологічні процеси, розроблено методи контролю якості та матеріальні розрахунки для оптимізації виробництва синбіотичного йогурту. Зроблено висновок, що впровадження рекомендованих оптимізацій може значно підвищити якість і екологічність виробництва йогурту, а також покращити ефективність використання ресурсів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectйогуртuk_UA
dc.subjectyogurtuk_UA
dc.subjectтехнологічні процесиuk_UA
dc.subjecttechnological processesuk_UA
dc.subjectлактулозаuk_UA
dc.subjectlactuloseuk_UA
dc.subjectкминuk_UA
dc.subjectcuminuk_UA
dc.subjectсухе молокоuk_UA
dc.subjectmilk powderuk_UA
dc.titleОрганізація виробництва йогуртуuk_UA
dc.title.alternativeOrganization of yogurt productionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.146.34uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
orhanizatsiia_vyrobnytstva_yohurtu.pdf762,94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.