Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12253
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Коваль, Антон Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Koval, Anton | - |
dc.date.accessioned | 2024-07-19T11:10:52Z | - |
dc.date.available | 2024-07-19T11:10:52Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Коваль А. А. Організація технології масла тривалого зберігання: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук. керівник С. В. Мерзлов, професор. — Біла Церква, 2024. — 39 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12253 | - |
dc.description | Butter plays an important role in the nutrition of the population due to its high energy and biological value. It is a source of necessary vitamins and fatty acids, improves the taste characteristics of dishes and provides energy. Technological calculations of raw materials and technological equipment for long-term storage oil manufacturing technology were carried out. The long-term oil production technology is based on the use of high-quality raw materials, compliance with precise technological parameters, the introduction of modern equipment and ecological production methods. This ensures high quality, safety and a long shelf life of the finished product, which contributes to meeting the needs of consumers and increasing the economic efficiency of production. | uk_UA |
dc.description.abstract | Масло відіграє важливу роль в харчуванні населення завдяки своїй високій енергетичній та біологічній цінності. Воно є джерелом необхідних вітамінів і жирних кислот, покращує смакові характеристики страв та забезпечує енергією. Проведено технологічні розрахунки сировини та технологічного обладнання для технології виготовлення масла тривалого зберігання. Технологія виробництва масла тривалого зберігання базується на використанні високоякісної сировини, дотриманні точних технологічних параметрів, впровадженні сучасного обладнання та екологічних методів виробництва. Це забезпечує високу якість, безпеку та тривалий термін зберігання готового продукту, що сприяє задоволенню потреб споживачів та підвищенню економічної ефективності виробництва. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | масло | uk_UA |
dc.subject | butter | uk_UA |
dc.subject | молоко | uk_UA |
dc.subject | milk | uk_UA |
dc.subject | пастеризатор | uk_UA |
dc.subject | pasteurizer | uk_UA |
dc.subject | вершки | uk_UA |
dc.subject | cream | uk_UA |
dc.subject | утилізація відходів | uk_UA |
dc.subject | waste disposal | uk_UA |
dc.subject | обладнання | uk_UA |
dc.subject | equipment | uk_UA |
dc.title | Організація технології масла тривалого зберігання | uk_UA |
dc.title.alternative | Organization of long-term storage oil technology | uk_UA |
dc.type | Кваліфікаційні роботи | uk_UA |
dc.identifier.udc | 664.871 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (бакалаври) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
orhanizatsiia_tekhnolohii_masla.pdf | 540,26 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.