Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12253
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоваль, Антон Анатолійович-
dc.contributor.authorKoval, Anton-
dc.date.accessioned2024-07-19T11:10:52Z-
dc.date.available2024-07-19T11:10:52Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКоваль А. А. Організація технології масла тривалого зберігання: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук. керівник С. В. Мерзлов, професор. — Біла Церква, 2024. — 39 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12253-
dc.descriptionButter plays an important role in the nutrition of the population due to its high energy and biological value. It is a source of necessary vitamins and fatty acids, improves the taste characteristics of dishes and provides energy. Technological calculations of raw materials and technological equipment for long-term storage oil manufacturing technology were carried out. The long-term oil production technology is based on the use of high-quality raw materials, compliance with precise technological parameters, the introduction of modern equipment and ecological production methods. This ensures high quality, safety and a long shelf life of the finished product, which contributes to meeting the needs of consumers and increasing the economic efficiency of production.uk_UA
dc.description.abstractМасло відіграє важливу роль в харчуванні населення завдяки своїй високій енергетичній та біологічній цінності. Воно є джерелом необхідних вітамінів і жирних кислот, покращує смакові характеристики страв та забезпечує енергією. Проведено технологічні розрахунки сировини та технологічного обладнання для технології виготовлення масла тривалого зберігання. Технологія виробництва масла тривалого зберігання базується на використанні високоякісної сировини, дотриманні точних технологічних параметрів, впровадженні сучасного обладнання та екологічних методів виробництва. Це забезпечує високу якість, безпеку та тривалий термін зберігання готового продукту, що сприяє задоволенню потреб споживачів та підвищенню економічної ефективності виробництва.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectмаслоuk_UA
dc.subjectbutteruk_UA
dc.subjectмолокоuk_UA
dc.subjectmilkuk_UA
dc.subjectпастеризаторuk_UA
dc.subjectpasteurizeruk_UA
dc.subjectвершкиuk_UA
dc.subjectcreamuk_UA
dc.subjectутилізація відходівuk_UA
dc.subjectwaste disposaluk_UA
dc.subjectобладнанняuk_UA
dc.subjectequipmentuk_UA
dc.titleОрганізація технології масла тривалого зберіганняuk_UA
dc.title.alternativeOrganization of long-term storage oil technologyuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc664.871uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
orhanizatsiia_tekhnolohii_masla.pdf540,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.