Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12219
Назва: Бенчмаркінг у молочному виробництві як інструмент визначення внутрішніх проблем та пошуку резерві оптимізації
Інші назви: Benchmarking in dairy production as a tool for identifying internal problems and finding reserves for optimization
Автори: Пархоменко, Роман Петрович
Parxomenko, Roman
Ключові слова: бенчмаркінг;benchmarking;порівняльний економічний аналіз;comparative economic analysis;стуктура собівартості;cost structure;вартість кормодня;feed cost;прибутковість виробництва;production profitability
Дата публікації: 14-кві-2023
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Пархоменко Р.П. Бенчмаркінг у молочному виробництві як інструмент визначення внутрішніх проблем та пошуку резерві оптимізації / Р.П. Пархоменко; наук. кер С.Г. Батажок // Молодь – аграрній науці і виробництву: Інноваційні пріоритети у розвитку економіки та менеджменту: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти (Біла Церква, 14 квітня 2023 р.). – Біла Церква: БНАУ, 2023. – С.137-139.
Короткий огляд (реферат): Бенчмаркінг, або порівняльний економічний аналіз, широко використовують як інструмент для оцінки стану бізнесу й підвищення його ефективності, особливо в складних економічних умовах.
Опис: Benchmarking, or comparative economic analysis, is widely used as a tool to assess the state of business and improve its efficiency, especially in difficult economic ones conditions.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12219
УДК: 658.511:005.336.6-021.477/.-057.13
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Benchmarking in dairy production.pdf581,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.