Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12200
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛакатош, Тетяна Федорівна-
dc.contributor.authorLakatosh, Tatiana-
dc.date.accessioned2024-07-08T07:43:38Z-
dc.date.available2024-07-08T07:43:38Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЛакатош Т. Ф. Аналіз технології виробництва молока та шляхи його удосконалення в МТК «Петрівське молоко» Кіровоградської області та його переробка у «Лакталіс Україна»: кваліфікаційна робота магістра (204 - технологія виробництва та переробки продукції тваринництва) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра технології виробництва молока і м'яса; Наук. керівник А. П. Король, доцент. - Біла Церква, 2023. - 50 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12200-
dc.descriptionDuring the performance of the qualification work, the goal was set for conducting a general analysis of economic indicators in this farm and the development of promising measures to improve economic indicators. We studied the technology of keeping dairy cows in the farm, their milking on the automated milking machine "Carousel", feeding cattle, distributing feed with a mobile feed dispenser, removing manure and proposed to build a walking feed area on the territory of this farm, not far from modern cowsheds with a feed grate mounting, in order to obtain increased profits for the future. All the results obtained by us allow us to increase the number of cows to 1450 heads, gross production to 131586 centners and sales 128955 centners, milk marketability of 98% with an average annual milk yield from one cow of 7895.16 kg.uk_UA
dc.description.abstractПід час виконання кваліфікаційної роботи була поставлена мета для проведення загального аналізу господарських показників у даному господарстві та розроблення перспективних заходів для підвищення економічних показників. Вивчили технологію утримання дійних корів у фермерському господарстві, їх доїння на автоматизованій доїльній установці «Карусель», годівлю великої рогатої худоби, роздача кормів мобільним кормороздавачем, видалення гною та запропонували у плановому році побудувати вигульний кормовий майданчик на території даної ферми, неподалік від сучасних корівників із вмонтуванням кормової гратки, для отримання підвищених прибутків на перспективу. Всі отримані нами запропоновані результати дозволяють збільшити поголів’я корів до 1450 голів, валове виробництво до 131586 ц та продаж 128955 ц , товарність молока 98 % із середньорічним удоєм молока від однієї корови 7895,16 кг.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectтехнологія виробництваuk_UA
dc.subjectproduction technologyuk_UA
dc.subjectкормовий стілuk_UA
dc.subjectfeed tableuk_UA
dc.subjectпродуктивність корівuk_UA
dc.subjectproductivity of cowsuk_UA
dc.subjectКТУ-10uk_UA
dc.subjectKTU-10uk_UA
dc.subjectудосконаленняuk_UA
dc.subjectimprovementuk_UA
dc.subjectстійлоuk_UA
dc.subjectstalluk_UA
dc.subjectпереробкаuk_UA
dc.subjectprocessinguk_UA
dc.titleАналіз технології виробництва молока та шляхи його удосконалення в МТК «Петрівське молоко» Кіровоградської області та його переробка у «Лакталіс Україна»uk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of milk production technology and ways to improve it at Petrovskoye moloko MTK of Kirovohrad region and its processing at Lactalis Ukraineuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.12uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
analiz_tekhnolohii_vyrobnytstva_moloka_ta_shliakhy_yoho.pdf851,46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.