Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12200
Назва: Аналіз технології виробництва молока та шляхи його удосконалення в МТК «Петрівське молоко» Кіровоградської області та його переробка у «Лакталіс Україна»
Інші назви: Analysis of milk production technology and ways to improve it at Petrovskoye moloko MTK of Kirovohrad region and its processing at Lactalis Ukraine
Автори: Лакатош, Тетяна Федорівна
Lakatosh, Tatiana
Ключові слова: технологія виробництва;production technology;кормовий стіл;feed table;продуктивність корів;productivity of cows;КТУ-10;KTU-10;удосконалення;improvement;стійло;stall;переробка;processing
Дата публікації: 2023
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Лакатош Т. Ф. Аналіз технології виробництва молока та шляхи його удосконалення в МТК «Петрівське молоко» Кіровоградської області та його переробка у «Лакталіс Україна»: кваліфікаційна робота магістра (204 - технологія виробництва та переробки продукції тваринництва) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра технології виробництва молока і м'яса; Наук. керівник А. П. Король, доцент. - Біла Церква, 2023. - 50 с.
Короткий огляд (реферат): Під час виконання кваліфікаційної роботи була поставлена мета для проведення загального аналізу господарських показників у даному господарстві та розроблення перспективних заходів для підвищення економічних показників. Вивчили технологію утримання дійних корів у фермерському господарстві, їх доїння на автоматизованій доїльній установці «Карусель», годівлю великої рогатої худоби, роздача кормів мобільним кормороздавачем, видалення гною та запропонували у плановому році побудувати вигульний кормовий майданчик на території даної ферми, неподалік від сучасних корівників із вмонтуванням кормової гратки, для отримання підвищених прибутків на перспективу. Всі отримані нами запропоновані результати дозволяють збільшити поголів’я корів до 1450 голів, валове виробництво до 131586 ц та продаж 128955 ц , товарність молока 98 % із середньорічним удоєм молока від однієї корови 7895,16 кг.
Опис: During the performance of the qualification work, the goal was set for conducting a general analysis of economic indicators in this farm and the development of promising measures to improve economic indicators. We studied the technology of keeping dairy cows in the farm, their milking on the automated milking machine "Carousel", feeding cattle, distributing feed with a mobile feed dispenser, removing manure and proposed to build a walking feed area on the territory of this farm, not far from modern cowsheds with a feed grate mounting, in order to obtain increased profits for the future. All the results obtained by us allow us to increase the number of cows to 1450 heads, gross production to 131586 centners and sales 128955 centners, milk marketability of 98% with an average annual milk yield from one cow of 7895.16 kg.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12200
УДК: 637.12
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
analiz_tekhnolohii_vyrobnytstva_moloka_ta_shliakhy_yoho.pdf851,46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.