Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12191
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКорнєв, Олександр Олександрович-
dc.contributor.authorKornyev, Oleksandr-
dc.date.accessioned2024-07-05T09:48:05Z-
dc.date.available2024-07-05T09:48:05Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКорнєв О. О. Аналіз технології виробництва вівчарства та шляхи його удосконалення у "ОЛВІ-БЦ" Київської області та його переробка: кваліфікаційна робота магістра ( 204 - технологія виробництва та переробко продукції тваринництва) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра технології виробництва молока і м`яса; Наук. керівник А. П. Король, доцент. - Біла Церква, 2023 - 44 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12191-
dc.descriptionThe main development and strengthening of the sheep industry is mainly related to the production of lamb. To increase the economic efficiency of meat sheep breeding, it is necessary to have a constant in the breeding gene pool of sheep of special breeds suitable for breeding in different zones of the country. Ukraine is considered a regular place in which sheep breeding is improving, as well as the creation of new breeds of animals, in which there are conditions for the expanded development of this industry, During the qualification work, a goal was set for a general analysis of economic indicators in this farm and the development of promising measures to improve economic indicators in sheep breeding. Having familiarized ourselves with the technology of introducing vichi in this enterprise, we propose to equip a walking square on the territory of the farm in the future, it is possible with feeding sheep, and in cool weather it can also be decomposed into roughage. We offer the management of "Olvi-BC" to start producing "Brynza" cheese for sale to the population.uk_UA
dc.description.abstractОсновний розвиток і зміцнення вівчарської галузі в основному пов’язано з виробництвом баранини. Для реалізації підвищення економічної ефективності м’ясного вівчарства необхідна постійна в племінному генофонді овець спеціальних порід, придатних для розведення в різних зонах країни. Україна, вважається регулярним місцем в якому покращується розведення овець, а також створення нових порід тварин, в яких є умови для розширеного розвитку цієї галузі Під час виконання кваліфікаційної роботи була поставлена мета для проведення загального аналізу господарських показників у даному господарстві та розроблення перспективних заходів для підвищення економічних показників у вівчарстві. Ознайомившись із технологією введення вічарства у даному підприємстві пропонуємо на майбутнє обладнати на території ферми вигульий майданьчик, можна з годівлею овець, а в прохолодну пору на ньому також можна розкласти у грубий корм. Пропонуємо керівництву «Олві - БЦ» розпочати виготовляти сир «Бринза», для продажу населення.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectтехнологія виробництва продукції вівчарстваuk_UA
dc.subjectsheep production technologyuk_UA
dc.subjectгодівля овецьuk_UA
dc.subjectsheep feedinguk_UA
dc.subjectвівчарняuk_UA
dc.subjectsheep farmuk_UA
dc.subjectвівцематкаuk_UA
dc.subjecteweuk_UA
dc.titleАналіз технології виробництва вівчарства та шляхи його удосконалення у "ОЛВІ-БЦ" Київської області та його переробкаuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of sheep production technology and ways of its improvement in "OLVI-BC" of Kyiv region and its processinguk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc636.3.09uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
analiz_tekhnolohii_vyrobnytstva_vivcharstva.pdf805,53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.