Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12173
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПопкова, Тетяна Дмитріївна-
dc.contributor.authorPopkova, Tetiana-
dc.date.accessioned2024-07-04T11:30:06Z-
dc.date.available2024-07-04T11:30:06Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПопкова Т. Д. Лідерство та ефективний стиль управління (керівництво) в умовах сучасної нестабільності (за матеріалами ТОВ "СІЛЬПО-ФУД"): Кваліфікаційна робота бакалавра (073 «Менеджмент») / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра менеджменту. Наук. кер.: В.А. Биба, доцент. Біла Церква, 2024. 48 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12173-
dc.descriptionThe theoretical principles were studied and practical recommendations were developed for the formation of leadership and an effective management style at the enterprise "Silpo-Food" LLC in modern conditions of instability.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено теоретичні засади та розроблено практичні рекомендації щодо формування лідерства та ефективного стилю управління на підприємстві ТОВ «Сільпо-Фуд» в сучасних умовах нестабільності.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectстиль управління, управлінські рішення, ефективність стилю керівництва, мотивація персоналуuk_UA
dc.subjectmanagement style, management decisions , effectiveness of management style, staff motivationuk_UA
dc.titleЛідерство та ефективний стиль управління (керівництво) в умовах сучасної нестабільності (за матеріалами ТОВ "СІЛЬПО-ФУД")uk_UA
dc.title.alternativeLeadership and effective management style (management) in conditions of modern instability (according to the materials of LLC "SILPO-FOOD")uk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc316.46’06:005.2(477)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Попкова.pdf588,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.