Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12076
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Порошін, Дмитро Михайлович | - |
dc.contributor.author | Poroshin, Dmytro | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-27T06:18:01Z | - |
dc.date.available | 2024-06-27T06:18:01Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Порошін Д. М. Формування та функціонування системи управління логістичною діяльністю підприємств (за матеріалами Миронівського м’ясопереробного заводу «Легко»): Кваліфікаційна робота бакалавра (073 «Менеджмент») / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра менеджменту. Наук. кер.: М. В. Вихор, доцент. Біла Церква, 2024. 49 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12076 | - |
dc.description | Theoretical, methodical and practical aspects of management of logistics activities of enterprises are studied. The features of logistics management at the Myronivsk meat processing plant "Legko" are revealed, the organizational structure of the logistics division of the enterprise and its main functions are characterized. Formulated recommendations regarding directions for improving the management of the enterprise's logistics activities, in particular, through the optimization of logistics costs, increasing the efficiency of logistics control, and the use of progressive logistics concepts. | uk_UA |
dc.description.abstract | Досліджені теоретичні, методичні та практичні аспекти управління логістичною діяльністю підприємств. Розкриті особливості управління логістичною діяльністю у Миронівському м’ясопереробному заводі «Легко», охарактеризована організаційна структура логістичного підрозділу підприємства та його основні функції. Сформульовані рекомендації щодо напрямків вдосконалення управління логістичною діяльністю підприємства, зокрема, через оптимізацію логістичних витрат, підвищення ефективності логістичного контролю, використання прогресивних логістичних концепцій. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | логістика, логістична діяльність, підприємства, управління | uk_UA |
dc.subject | logistics, logistics activity, enterprises, management | uk_UA |
dc.title | Формування та функціонування системи управління логістичною діяльністю підприємств (за матеріалами Миронівського м’ясопереробного заводу «Легко») | uk_UA |
dc.title.alternative | The formation and operation of the management system the enterprises logistics activities (based on the materials of Myronivka Meat Processing Plant "Legko") | uk_UA |
dc.type | Кваліфікаційні роботи | uk_UA |
dc.identifier.udc | 658.11:005.51 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (бакалаври) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Порошін.pdf | 414,84 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.