Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12035
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДомалевський, Артем Сергійович-
dc.contributor.authorDomalevskyi, Artem-
dc.date.accessioned2024-06-25T11:30:03Z-
dc.date.available2024-06-25T11:30:03Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationДомалевський А. С. Удосконалення технології виробництва і переробки яловичини в СТОВ «Надія» Черкаської області: кваліфікаційна робота магістра (204 - технологія виробництва та переробки продукції тваринництва) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра технології кормів, кормових добавок і годівлі тварин; Наук. керівник О. А. Кузьменко, доцент. - Біла Церква, 2023. - 46 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12035-
dc.descriptionIn dairy farming, there is such a problem as unprofitability of beef production from calves of dairy breeds. This is explained by the fact that the young of dairy breeds do not have sufficiently distinct meat qualities, unlike meat breeds, but satisfactory, however, taking into account the shortage of beef, obtaining such beef is a necessity. An analysis of the economic activity of the «Nadia» utility company of the Chornobayiv community of the Cherkasy region was carried out. It has been established that the organization of feeding is of crucial importance in achieving indicators of high livestock productivity. The work on this topic is quite relevant for today, in order to expand the volume of food production. The work covers all the sections provided by the methodology of writing theses. Solving the task, the winner A.S. Domalevskyi processed a sufficient number of literary sources, made a detailed analysis of the technology of beef production and processing at the PLLC «Nadia», proposed ways to improve the feeding of young animals for meat cultivation. This will give him the opportunity to be guided in his further work in this specialty. The graduate is well-versed in the system of feeding and keeping young animals of a particular farm. From doing follow balanced conclusions and valuable proposals.uk_UA
dc.description.abstractУ молочному скотарстві існує така проблема, як збитковість виробництва яловичини від телят молочних порід. Це пояснюється тим, що молодняк молочних порід не має досить відмінних м’ясних якостей на відміну від м’ясних порід, а задовільні, проте з урахуванням дефіциту яловичини одержання такої яловичини є необхідністю. Проведений аналіз господарської діяльності СТОВ «Надія» Чорнобаївської громади Черкаської області. Встановлено, що організація годівлі має вирішальне значення у досягненні показників високої продуктивності худоби. Робота на дану тему є досить актуальною для сьогодення, щоб розширити обсяги виробництва продуктів харчування. У роботі висвітлені усі розділи, які передбачені методикою написання випускних робіт. Вирішуючи завдання здобувач Домалевський А.С. опрацював достатню кількість літературних джерел, зробив детальний аналіз технології виробництва і переробки яловичини у СТОВ «Надія», запропонував шляхи покращення годівлі молодняку за вирощування на м’ясо. Це дасть можливість йому керуватися у подальшій його роботі за даною спеціальністю. Випускник добре орієнтується у системі годівлі, утримання молодняку конкретного господарства. З робити випливають виважені висновки і цінні пропозиції.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectяловичинаuk_UA
dc.subjectbeefuk_UA
dc.subjectпродукціяuk_UA
dc.subjectproductuk_UA
dc.subjectтелятаuk_UA
dc.subjectcalvesuk_UA
dc.subjectмолоднякuk_UA
dc.subjectyounguk_UA
dc.subjectкомбікормuk_UA
dc.subjectcompound feeduk_UA
dc.subjectструктураuk_UA
dc.subjectstructureuk_UA
dc.titleУдосконалення технології виробництва і переробки яловичини в СТОВ «Надія» Черкаської областіuk_UA
dc.title.alternativeImprovement of beef production and processing technology at Nadiya gas station in Cherkasy regionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc636.2uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
udoskonalennia_tekhnolohii_vyrobnytstva_i_pererobky.pdf2,15 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.