Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12033
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДанченко, Олексій Сергійович-
dc.contributor.authorDanchenko, Oleksiy-
dc.date.accessioned2024-06-25T11:27:04Z-
dc.date.available2024-06-25T11:27:04Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationДанченко О. С. Аналіз технології виробництва вівчарства та шляхи його удосконалення у «Руно» Київської області та його переробка: кваліфікаційна робота магістра ( 204 - технологія виробництва та переробки продукції тваринництва) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра технології виробництва молока і м`яса; Наук. керівник А. П. Король , доцент. - Біла Церква, 2023. - 41 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12033-
dc.descriptionSheep breeding is a traditional industry in Ukraine and plays an important role in the national economy. Most of the sheep are kept in steppe areas. Sheep provide the industry with wool, which is necessary for the production of various textiles and valuable woolen cloth, which is exported abroad, as well as milk, an important food product for the population. After analyzing the enterprise, we suggest that the "Runo" farm should increase the number of ewes to 40 heads, as well as feed the lambs during the suckling period with the ration provided by the recipe with the use of green mass in the summer. Equip the sheepfolds with a feed table with a wooden feed grate, which will ensure high-quality feed consumption by sheep. Shearing of Romanov sheep is automated, that is, with the help of specially made shearing machines for sheep. You can start producing "Feta" cheese from sheep's milk, which is distinguished by its taste qualities.uk_UA
dc.description.abstractВівчарство є традиційною галуззю в Україні і відіграє важливу роль у національній економіці. Більшість поголів’я овець утримують, в степових районах. Вівці забезпечують промисловість вовною, яка необхідна для виробництва різноманітних текстильних виробів та цінного каракулю, що експортується за кордон, а також молоком, важливим продуктом харчування для населення. Проаналізувавши підприємство пропонуємо на перспективу фермерському господарстві «Руно» збільшити поголів’я вівцематок до 40 голів, а також підгодовувати в підсисний період ягнят наданою рецептурою раціоні із застосуванням влітку зеленої маси. Обладнати вівчарні кормовим столом з кормовою дерев’яною граткою, що забезпечить якісне споживання кормів вівцями. Проводити стрижку романівських овець автоматизовано тобто за допомогою спеціально виготовлених стригальних машинок для овець Можна розпочати виробляти з овечого молока сир «Фета», який вирізняється своїми смаковими якостями.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectроманівська породаuk_UA
dc.subjectromanov breeduk_UA
dc.subjectягнятаuk_UA
dc.subjectlambsuk_UA
dc.subjectпідсисний періодuk_UA
dc.subjectsubsucking perioduk_UA
dc.subjectвівцематкиuk_UA
dc.subjectewesuk_UA
dc.subjectкошараuk_UA
dc.subjectsheepfolduk_UA
dc.subjectсир «Фета»uk_UA
dc.subjectFeta cheeseuk_UA
dc.subjectокітuk_UA
dc.subjectlambinguk_UA
dc.titleАналіз технології виробництва вівчарства та шляхи його удосконалення у «Руно» Київської області та його переробкаuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of sheep production technology and ways to improve it in Runo, Kyiv region, and its processinguk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc636.3.09uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
analiz_tekhnolohii_vyrobnytstva_vivcharstva.pdf862,14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.