Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11922
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАртемова, Катерина Геннадіївна-
dc.contributor.authorArtemova, Kateryna-
dc.date.accessioned2024-06-21T06:19:58Z-
dc.date.available2024-06-21T06:19:58Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationАртемова К. Г. Удосконалення технології виробництва молока кіз в умовах Екоферми-Розенталь Закарпатської області: кваліфікаційна робота магістра (204 - технологія виробництва та переробка продукції тваринництва) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра технології кормів, кормових добавок і годівлі тварин; Наук. керівник В. М. Недашківський, доцен. - Біла Церква, 2023. -49 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11922-
dc.descriptionThe research methodology provides for the study of basic production data. The aim of the research is to improve the technology of goat milk production in the conditions of Eco-farm Rosenthal, Zakarpattia region. This improvement is proposed to be implemented in the optimization of daily feeding rations for Zaanen and Alpine breeds by means of the feed additive "Vitacel".Key words: broiler chickens, processing, young poultry population, poultry feeding technology. To achieve the goal of the thesis, the following tasks were set - to analyze the state of production at the "Eco-farm-Rosenthal" in the Transcarpathian region; - to analyze the main technological processes of production (conditions of feeding and keeping goats); - to develop improvements in goat feeding at Ecofarm Rosenthal; - description of goat milk processing technology; - economic assessment of the efficiency of goat milk production in the future. The collected materials reflect the indicators of production and financial activity of the enterprise. In the course of the thesis, a scientific and economic experiment was conducted on the use of the feed additive "Vitacel" in the diets of lactating Zaanen and Alpine goats.uk_UA
dc.description.abstractМетодикою досліджень передбачено вивчення основних даних виробництва. Метою досліджень є удосконалення технології виробництва молока кіз в умовах Екоферми-Розенталь Закарпатської обл. Дане удосконалення пропонується запровадити в оптимізації добових раціонів годівлі зааненської і альпійської порід за рахунок кормової добавки“Вітацел”. Для досягнення поставленої мети дипломної роботи були поставлені наступні задачі: - аналіз стану виробництва продукції на «Екофермі-Розенталь»Закарпатської області; - проведення аналізу основних технологічних процесів виробництва (умов годівлі і утримання кіз); - розробити удосконалення годівлі кіз у «Екофермі-Розенталь»; - опис технології переробки молока кіз; - економічна оцінка ефективності виробництва молока кіз на перспективу. Зібрані матеріали відображають показники виробничо-фінансової діяльності підприємства. При виконанні дипломної роботи проведено науково-господарський дослід з використання кормової добавки “Вітацел” у раціонах лактуючих кіз зааненської і альпійської порід.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectтехнологія годівлі кізuk_UA
dc.subjectgoat feeding technologyuk_UA
dc.subjectпереробка молокаuk_UA
dc.subjectmilk processinguk_UA
dc.subjectраціонuk_UA
dc.subjectrationuk_UA
dc.subjectмолочна продуктивністьuk_UA
dc.subjectmilk productivityuk_UA
dc.titleУдосконалення технології виробництва молока кіз в умовах Екоферми-Розенталь Закарпатської областіuk_UA
dc.title.alternativeImproving the technology of goat milk production in the conditions of Ecofarm-Rosenthal of the Transcarpathian regionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc636.39:637.12uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Udoskonalennia_tekhnolohii.pdf2,14 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.