Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11922
Назва: Удосконалення технології виробництва молока кіз в умовах Екоферми-Розенталь Закарпатської області
Інші назви: Improving the technology of goat milk production in the conditions of Ecofarm-Rosenthal of the Transcarpathian region
Автори: Артемова, Катерина Геннадіївна
Artemova, Kateryna
Ключові слова: технологія годівлі кіз;goat feeding technology;переробка молока;milk processing;раціон;ration;молочна продуктивність;milk productivity
Дата публікації: 2023
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Артемова К. Г. Удосконалення технології виробництва молока кіз в умовах Екоферми-Розенталь Закарпатської області: кваліфікаційна робота магістра (204 - технологія виробництва та переробка продукції тваринництва) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра технології кормів, кормових добавок і годівлі тварин; Наук. керівник В. М. Недашківський, доцен. - Біла Церква, 2023. -49 с.
Короткий огляд (реферат): Методикою досліджень передбачено вивчення основних даних виробництва. Метою досліджень є удосконалення технології виробництва молока кіз в умовах Екоферми-Розенталь Закарпатської обл. Дане удосконалення пропонується запровадити в оптимізації добових раціонів годівлі зааненської і альпійської порід за рахунок кормової добавки“Вітацел”. Для досягнення поставленої мети дипломної роботи були поставлені наступні задачі: - аналіз стану виробництва продукції на «Екофермі-Розенталь»Закарпатської області; - проведення аналізу основних технологічних процесів виробництва (умов годівлі і утримання кіз); - розробити удосконалення годівлі кіз у «Екофермі-Розенталь»; - опис технології переробки молока кіз; - економічна оцінка ефективності виробництва молока кіз на перспективу. Зібрані матеріали відображають показники виробничо-фінансової діяльності підприємства. При виконанні дипломної роботи проведено науково-господарський дослід з використання кормової добавки “Вітацел” у раціонах лактуючих кіз зааненської і альпійської порід.
Опис: The research methodology provides for the study of basic production data. The aim of the research is to improve the technology of goat milk production in the conditions of Eco-farm Rosenthal, Zakarpattia region. This improvement is proposed to be implemented in the optimization of daily feeding rations for Zaanen and Alpine breeds by means of the feed additive "Vitacel".Key words: broiler chickens, processing, young poultry population, poultry feeding technology. To achieve the goal of the thesis, the following tasks were set - to analyze the state of production at the "Eco-farm-Rosenthal" in the Transcarpathian region; - to analyze the main technological processes of production (conditions of feeding and keeping goats); - to develop improvements in goat feeding at Ecofarm Rosenthal; - description of goat milk processing technology; - economic assessment of the efficiency of goat milk production in the future. The collected materials reflect the indicators of production and financial activity of the enterprise. In the course of the thesis, a scientific and economic experiment was conducted on the use of the feed additive "Vitacel" in the diets of lactating Zaanen and Alpine goats.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11922
УДК: 636.39:637.12
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Udoskonalennia_tekhnolohii.pdf2,14 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.