Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11748
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБорщ, Олександр Олександрович-
dc.contributor.authorBorshch, Оlexander-
dc.contributor.authorЗасуха, Юрій Васильович-
dc.contributor.authorZasukha, Yuriy-
dc.contributor.authorСоболєв, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorSobolev, Оlexander-
dc.contributor.authorКельвич, Леонід Миколайович-
dc.contributor.authorKelvych, Leonid-
dc.date.accessioned2024-06-13T11:06:18Z-
dc.date.available2024-06-13T11:06:18Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМетодологія та організація наукових досліджень у тваринництві: навчальний посібник / О. О. Борщ [та ін.].- Біла Церква: ТОВ «Білоцерківдрук», 2024. - 310 с.uk_UA
dc.identifier.issn978-617-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11748-
dc.descriptionStudy guide "Methodology and organization of scientific research in animal husbandry" prepared for students of the second (master's) and of the third (educational and scientific) levels of higher education in specialty 204 "Technology of production and processing of animal husbandry products". In the textbook summarizes and systematizes theoretical properties on the basic principles and requirements for the formation of groups of animals for conducting various types of experimental research; methods and methods of determining the most informative performance indicators different types of farm animals and poultry, evaluation of the quality of their products, as well as a number of economic indicators by which efficiency is evaluated results of scientific research. The study guide will also be useful for scientific and pedagogical ones workers, scientists and practitioners whose activities are related to production and processing of livestock products.uk_UA
dc.description.abstractНавчальний посібник «Методологія та організація наукових досліджень у тваринництві» підготовлено для здобувачів другого (магістерського) та третього (освітньо-наукового) рівнів вищої освіти за спеціальністю 204 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва». У навчальному посібнику узагальнено й систематизовано теоретичні надбання щодо основних принципів та вимог до формування груп тварин для проведення різних видів експериментальних досліджень; розглянуто методи і методики визначення найбільш інформативних показників продуктивності різних видів сільськогосподарських тварин і птиці, оцінки якості їх продукції, а також ряд економічних показників за якими оцінюють ефективність результатів наукових досліджень. Навчальний посібник також буде корисним для науково-педагогічних працівників, науковців та фахівців-практиків, діяльність яких пов’язана з виробництвом і переробкою продукції тваринництва.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТОВ «Білоцерківдрук»uk_UA
dc.subjectнаукові дослідженняuk_UA
dc.subjectscientific researchuk_UA
dc.subjectметодологіяuk_UA
dc.subjectmethodologyuk_UA
dc.subjectметодиuk_UA
dc.subjectmethodsuk_UA
dc.subjectтвариниuk_UA
dc.subjectanimalsuk_UA
dc.subjectоцінка продуктивностіuk_UA
dc.subjectproductivity assessmentuk_UA
dc.subjectоцінка якості продукціїuk_UA
dc.subjectproduct quality assessmentuk_UA
dc.titleМетодологія та організація наукових досліджень у тваринництвіuk_UA
dc.title.alternativeMethodology and organization of scientific research in animal husbandryuk_UA
dc.typeКнигаuk_UA
dc.identifier.udc636:001.8(076.8)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
metodolohiia_ta_orhanizatsiia.pdf78,91 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.