Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11629
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛозінська, Тетяна Павлівна-
dc.contributor.authorГрабовський, Микола Борисович-
dc.contributor.authorХахула, Валерій Семенович-
dc.contributor.authorМихайлюк, Дмитро Віталійович-
dc.contributor.authorLozinskа, Теtiana-
dc.contributor.authorGrabovskyi, Mykola-
dc.contributor.authorKhakhula, Valeriy-
dc.contributor.authorMukhaluk, Dmitriy-
dc.date.accessioned2024-06-06T07:57:28Z-
dc.date.available2024-06-06T07:57:28Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПродуктивний потенціал сучасних сортів пшениці ярої в мінливих умовах природнього навколишнього середовища / Лозінська Т.П., Грабовський М.Б,, Хахула В.С., Михайлюк Д.В. // XXVІ International scientific and practical conference «Theoretical and Practical Aspects of Modern Research» (June 5-7, 2024) Ottawa, Canada. International Scientific Unity, 2024. - С.15-19uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11629-
dc.descriptionThe increase in grain yield occurred due to an increase in the number of grains in an ear and the weight of grain from one ear. The productivity of the ear, and with it, of the plants, largely depends on the number of grains bound in each ear.uk_UA
dc.description.abstractПідвищення врожайності зерна відбулося за рахунок збільшення кількості зерен у колосі та маси зерна з одного колосу. Продуктивність колосу, а з нею й рослин, значною мірою залежить від того, яка кількість зерен зав'язується в кожному колосі.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherOttawa, Canada. International Scientific Unityuk_UA
dc.subjectпшениця яраuk_UA
dc.subjectсортuk_UA
dc.subjectпродуктивністьuk_UA
dc.subjectspring wheatuk_UA
dc.subjectvarietiesuk_UA
dc.subjectproductivityuk_UA
dc.titleПродуктивний потенціал сучасних сортів пшениці ярої в мінливих умовах природнього навколишнього середовищаuk_UA
dc.title.alternativeProductive potential of modern varieties of spring wheat in changing conditions of the natural environmentuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc633.1uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
produktyvnyi_potentsial.pdf1,19 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.