Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11625
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСидоренко, Марина Михайлівна-
dc.contributor.authorSydorenko, Maryna-
dc.date.accessioned2024-06-06T07:03:12Z-
dc.date.available2024-06-06T07:03:12Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСидоренко М. М. Аналіз та удосконалення технології виробництва м´ясних маринованих напівфабрикатів в умовах ТДВ «Терезине» Київської області: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук.керівник Н. В. Недашківська, доцент. — Біла Церква, 2023. — 47 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11625-
dc.descriptionThe analysis and improvement of the technology of production of marinated meat semi-finished products in the conditions of TDV "Terezine" of the Kyiv region were studied and proposed. The work analyzed and considered in detail the characteristics of the "Terezine" TDV; technological schemes of production and production technology of marinated meat semi-finished products; the calculation of raw materials for the production of marinated meat semi-finished products was made; equipment is also selected for the efficient operation of the shop; an analysis of the control of raw materials for the production of marinades was carried out and ways of improving the technology of marinades were proposed. The conducted studies show that the kiwi-orange-mustard marinade is characterized by high organoleptic indicators, which allows the use of both a separate type of marinade and in the recipes of semi-finished products from poultry meat.uk_UA
dc.description.abstractДосліджено аналіз та запропоновано удосконалення технології виробництва м´ясних маринованих напівфабрикатів в умовах ТДВ «Терезине» Київської області. В роботі проаналізовано та детально розглянуто характеристику ТДВ «Терезине»; технологічні схеми виробництва та технологію виробництва м´ясних маринованих напівфабрикатів; зроблений розрахунок сировини для виготовлення м´ясних маринованих напівфабрикатів; також підібрано обладнання для ефективної роботи цеху; проведений аналіз контролю сировини для виготовлення маринадів та запропонувано шляхи покращення технології маринадів. Проведені дослідження показують, що маринад ківі-апельсиново-гірчичний характеризуються високими органолептичними показниками, що дозволяє використання як окремого виду маринаду, так і в рецептурах напівфабрикатів з м’яса птиці.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectмаринад апельсиново-гірчичнийuk_UA
dc.subjectorange-mustard marinadeuk_UA
dc.subjectківіuk_UA
dc.subjectkiwiuk_UA
dc.subjectТДВ «Терезине»uk_UA
dc.subjectTDV "Terezine"uk_UA
dc.subjectДСТУuk_UA
dc.subjectDSTU,uk_UA
dc.subjectкрилаuk_UA
dc.subjectwingsuk_UA
dc.subjectгомілкиuk_UA
dc.subjectdrumsticksuk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення технології виробництва м´ясних маринованих напівфабрикатів в умовах ТДВ «Терезине» Київської областіuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of the production technology of marinated meat semi-finished products in the conditions of the Terezine industrial complex of the Kyiv regionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.528uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сидоренко Марина Михайлівна МАГ 23.pdf580,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.